Hol rakassam össze a gépem?
Én a helyi boltot ajánlom neked, ami a városodban van. Én is rendeltem a pcx-ről mert ott olcsóbb 15k-val, de megbántam. Garanciáztatás 4 hétig tartott, és a végén még én fizettem, mert a VGA-t nem találták hibásnak. 4 hét volt cseregarancián belül. Visszaküldték berakom, elszáll az egész. Komplett gépet vissza, hogy mi a baja, hát elment a VGA, amire először gyanakodtam. Jó hibadetektálás 5,000 ft. meg átépítés másik házba, az 11k +2k a munkadíj. Meg még egy 1,000 ft volt, a cseregari, mert szerintük nem volt hiba. Kompletten 20.000 ft-ot fizettem rá a a pcx-nek, és 5,5 6 hétbe telt. Elment vele másfél hónap.
A helyi boltban igaz drágább, de adnak kedvezményt, ekkora rendelésnél, és nem számolnak fel összeszerelést, ha tőlük veszed meg. Azon felül, megspóroltam volna 8,000 ft-ot, és 6 hetet, ha itt veszem helyben. Soha többet pcx. Te is vedd emg helyben, ha lehet, mert a garanciáztatás kész rémálom. Vesd fel nyugodtan, hogy kaphatsz-e 5-6% kedvezményt, és összeszerelésért kell-e fizetni ha tőlük veszed. Az árat hasonlítsd össze a pcx-el, és döntsd el, hogy megér-e neked annyit az az x ezer ft különbözet, hogy olcsóbb a pcx-nél de ha gari van akkor minimum 2 hétig nincs géped, míg ha helyben veszed, akkor kocsiba rakod, leviszed, és max 1 héten belül mindent megoldanak. És nyugodtan lehet a lepontozás, hogy én hogy merem a pcx helyett a helyi boltot választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!