#10: Valószínűtlen, hogy egy MMORPG-s otthagyja a szcénát és átnyergeljen single player RPG-kre. A Skyrim előtt ott volt az Morrowind és az Oblivion, miért nem azokra váltottak át a WoW-osok? És azokat is lehetett moddolni.
Grafika? Az MMORPG-ket soha senki nem a grafika miatt játszotta, a single játékok mindig is látványosabbak voltak. A Skyrim sem túl szép játék, főleg az animációk primitívek.
Nekem a Skyrim azért felel meg, mert nem töri meg a játék varázsát az alábbi. Komolyan apuskáim, ki tudja élvezni a játékot ha ilyeneket írnak?
- Csm, huuzol?
- Aynád dde mé ütcc?
- Noobb vagy köcsög
Úgy megtöri a varázst mint az állat.
A többi játékos marhaságáról nem is beszélve.
Én sosem szerettem a multit.
A WOW-ban elviselem, de amúgy nem vagyok nagy fanja.
Azt meg, hogy a WOW-osok átmennek Skyrim-ra nem én találtam ki, egy Skyrim-os vicces videóban láttam. Ott volt az, hogy az emberek otthagyták a WOW-ot. És a Skyrim-nak nem rossz a grafikája, moddolva nagyon jó. És azt hiszem lehet Oculus Rift-el is játszani. Ott vannak a realisztikus moddok. És ne mondja már az emberfia, hogy egy gyönyörű csaj nagy mellei nem fontosabbak, mint a cs huuzol, segíccss gecóóó beszólogatós majmok. :))
#13: Minden MMORPG-ben az az első dolgom, hogy letiltom a global chatet- pont az általad említett óvodások miatt.
Moddolva minden játéknak szebb a grafikája, én a "gyári" állapotra gondoltam, aminél bizony a Skyrimmel egyidős Witcher 2 vagy Mass Effect 2 is szebb volt.
# 14 és a Linuxal mi a helyzet?
és a Mac-el?
na ugye,hogy a multitól rohadt messze van.
#16: Az Androidot és az okosórákat kihagytad... :)
A multiplatform nem azt jelenti, hogy a létező összes hardverre kijött. Az az omniplatform, de játékban aligha létezik ilyen (talán a Tetris...).
A Mac és a Linux mióta döntő szereplő játéktéren? Amúgy Bootcamp vagy Wineskin alatt simán fut almán is, de natív változat tényleg nincs belőle.
Nem lehet túl nagy a játékgyűjteményed, ha az jelenti neked a jó játékot, ami mindenre megjelent. Különben is, ez miért szempont? A Super Mario Galaxy vagy a Starcraft rossz játékok, amiért csak egy platformra jelentek meg?
Ezt annak aki azt mondja, hogy a Skyrim szar.
Lehet hogy szar, bár nekem nem ez véleményem mert nagyon élvezem, főleg sok mod-dal. De ha szar is legalább nem kopasz nig*grekkel kell lövöldözni az utcán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!