Chieftec CTG Hiba + 20-30ezer között minőségi táp?
A napokban fulladt ki a Chieftec CTG 550-80p tápom, azzal a problémával, hogy sercegett egy nagyot és leállt. Máskor is csinált ilyet meg úgy random bármikor, mint amikor két vezeték nem ér össze rendesen. Szétszedtem nem véltem felfedezni problémát csak a kapcsolójánál (ami fura módon függőlegesen áll és nem vízszintesen, mint a többi társanak) éreztem fura szagot(mint a dodgemeknek van) és nem nagyon szeretném használni.
Elég gyakori az áramingadozás, szabadszemmel látni a lámpákon. Lehet ezt nem szereti?
Konfigom: ASRock H87 Performance Fatal1ty, I5-4590, 1db SSD, 2DB HDD, 8GB 1600Mhz RAM, HD 7770 1GB (később GTX970/980)
Szeretnék váltani egy 700W körüli MINŐSÉGI tápra olyan 20-30.000Ft körül.
Köszi a válaszokat előre is!
Sok helyen 5 év garit adnak a márkára.
Tessék. Ennek a bemenete 100-240V között van, vagyis jól tűri az ingadozásokat. 5 év garis, szóval mi több kell még.
A CTG pedig fix bemeneti feszültséggel megy, tehát nem igazán jó olyan területen, ahol rossz az áramellátás.
vehetsz 20-30 ezres tapot
ellenben ha anyira rossz akornyek elektromos szolgaltatasa hasznos lehetne egy tobbfajta veddelelemel ellatot kulon aljzat vagy eloszto is
vagy legalabb egy tulfeszultseg vedo ez a legolcsobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!