Szerintetek megérí ennyiért?
Mivel minden tele van az ilyen kérdésekkel én is írok eggyet. Szerintetek ennyiért megérí ez a gép? Vagy ha nem ilyen árkategóriában tudnátok jobbat mondani?
Köszönöm szépen
Hát szerintem megéri.
Egy ilyen gép kb ilyen árban mozog.
Na én meg pórálok egy jobbat kihozni ennyiért.
Majd írok, hogy mire jutottam.
nem eri meg
es a tapot miert nem irjak ki egy csucsgepnel sem?
attol fugg mire kell kerdezo de jatekra a vga fontos, es jo lene tudni menyi JATTot tettek ra
Erre jutottam:
Gigabyte GA-Z97M-H3D
Intel Core i5 4690K
2x4GB Corsair Vengeance LP DDR3 1600MHz RAM
Palit GTX 980 Ti JetStream
Western Digital WD10EZEX
FSP Raider 550
Zalman Z9 Plus ház (persze ezt a leendő tulajdonosra szoktam bízni, úgy is ő fogja "nézegetni")
Cooler Master Hyper 212 EVO (ha jól tudom ezt még PONT be lehet tenni a Z9 Plusba, ha jól emlékszek 160mm-ig támogatja a CPU hűtőket.)
A fizetésemet is fel merem tenni rá, hogy ez sokkal nagyobb teljesítményt hoz, mint az az Imperiumos.
#4 +1
980Ti menyivel is erosebb?:D azt tudom csak hogy jo sokkal
szerinted rosszabb kerdezo?
teszteket ahogy nezegetem 970 tol minimum 30-45% al erosebb a 980Ti
nem beszelve arrol hogy nagyfelbontasban is jobban teljesit (es ugye amd ellenfele igazan nincs is Fury X lenne de most m'eg lemaradt, persze kesobb ki tudja mi lesz)
nagyfelbontasban jobban teljesit ugy ertem hogy nagyobb a kulonbseg koztuk mint kisfelbontason, ami azert eleg sokat szamit
foleg mivel amd allandoan a nagyfelbontasos teljesitmenyre gyur
Köszönöm a válaszokat igazatok van a 980 jobb lenne :)
2.a te összeállításod úgy mennyibe fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!