Gigabyte ga-78lmt-s2p alaplaba bele tudom tenni a amd Fx 6300-as processzort? Am +3 as csatlakozás van rajta elméletileg jónak kell bele lennie.
Figyelt kérdés
Most egy amd athlon x3 450 es processzorom van 3 x 3.2Ghz
szerintem az fx 6300-as egy feüdülés lesz ez után remélem szerintettek?
2015. aug. 29. 13:24
1/3 Közveszélyes Kontár válasza:
miben lesz feludules? ha a geped vagyis maga a rendszer lassu ott komoly gondok vannak akkor
jobb az fx6 igen de ez nem atlaghasznalatban fog elojoni es jatekokban se ad hatalmas pluszt ellenben ott a vga is szamit...
alaplap csepet sem idealis semelyik FX ala szoval megeshet hogy nem jol fog menni ami em feludules lesz hanem kinszenvedes...
2/3 A kérdező kommentje:
HD 7770 van reményeim szerint a proci csere jó hatással lesz rá.
nem lassu csak reméltem h jobban futnak majd a játékok.
de a kérdésre is válaszolnál tudom akkor ezzel a lappal használni ?
2015. aug. 29. 14:44
3/3 A kérdező kommentje:
+ 8 GB Ram van alatta youtobon. sok teszt video van ahol a gta 5 is fut vele szépen
2015. aug. 29. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!