Van egy videó kártyám, amin DVI DVI-D és HDMI csatlakozók vannak. A DVI-t használom, de szeretnék egy VGA-s monitort is, rákötöttem az alaplapi vga bementre, de nem reagál, miért?
Figyelt kérdés
Az alaplap Asus(AMD) a vidikari Sapphire(amd). Ha letörlöm a videókari drivert, jó lesz, de ha újraindítóm a gépet, megint nem jó.2015. aug. 29. 09:31
1/9 anonim válasza:
Nem lehet egyszerre használni őket.
Egy DVI-VGA átalakítóval rákötheted a videókártyára.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt olvastam, de akkor driver törlés után miért jó?
2015. aug. 29. 09:36
3/9 anonim válasza:
Gondolom driver híján átvált automatikusan az alaplapira, de újraindításnál már letölti és telepíti a videókártya hiányzó driverét és aztán újra az működik.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor mondjak le erről a megoldásról?
2015. aug. 29. 09:52
5/9 anonim válasza:
Mivel nem működik, azt hiszem igen, célszerű lenne lemondani róla...:)
6/9 anonim válasza:
A kártyád pontosan milyen is?
"DVI DVI-D"
Ez így eléggé összehányt, most van rajta DVI-I és DVI-D is vagy csak az egyik?
7/9 A kérdező kommentje:
Van rajta hdmi, DVI, DVI-D,a DVI-t használom, de magyarországon nem találtam 500 Ft alatt DVI-D-VGA átalakítót. Ezért kérdezem. Berendeltem külföldről most.
2015. aug. 29. 13:38
8/9 anonim válasza:
DVI-D-VGA átalakítót nem is, mert a DVI-D kimenet csak digitális jelet tartalmaz.
DVI-VGA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!