Ezen a gépen ha nem fut el valami az minek a hibája lesz?
Még 4gb memóriát hozzárakok, de ha nem fognak elindulni a játékok akkor mit kellene cserélni? VGA-t vagy procit?
(nem vásárlás előtt állok)
Hali.
ezt felejtsd el,előre összerakott gépet nem szabad venni egyrészt mert túl vannak árazva,illetve hulladék cuccokból van összerakva.
Gt640 esélytelen mai játékokra.
Táp 350wattos és semmi nincs róla írva,egy erősebb vga-t ki se hajtana.Alaplap full fapad.
Inkább írj egy összeget amennyit max gépre költenél aztán dobunk itt össze valamit.
Köszönöm a válaszokat. Eddig egy alsókategóriás-közepes laptopom volt, és mivel az asztali gépeknek jobb a hűtése és könnyebben bővíthetőek, ezért azt szerettem volna. Ezt a gépet most adta nekem apukám, és bővíteni szeretném.
Nvidia videókártyát szeretnék venni, ugyanis a laptopomba ATI volt, és állandóan rossz volt az illesztőprogram. (Nem akarom hosszan kifejteni.) Meg az NVIDIA kártyák jobban támogatják a játékokat.
És az lenne a kérdésem, hogy erre az alaplapra akármelyik PCI-E kártyát fel lehet szerelni? Vagy figyelnem kell valami másra is.
Nem tudom pontosan mi a jobb, és mi az amit már nem tudnék kihasználni.
DDR5:
124 bit 4GB
256 bit 3GB
384 bit 2gb
Vagy az órajel fontosabb? Melyik éri meg?
Nem akarok Radeon kártyát venni, de ha csak horror árba találok ugyan ilyen szintű NVIDIA-t, akkor kénytelen leszek.
Olyan kellene ami 2 évig elvisz minden játékot. 75,000ft van rá, de nem szeretném mindet elkölteni ha nem muszáj.
Nem így választunk vga-t teszteket kell nézni.
A gtx 950 kb egy szinten van a 270x-el
Szerintem egy ASUS STRIX GTX 950 vagy egy 270x.
Annyit kell tudni a strixekről, hogy csak akkor kezd el pörögni a ventilátor amikor tényleg szükséges. Néa még játék alatt sem megy és mégis hűvös marad.
Gépház maradhat.
odd, hdd maradhat.
A táp kuka!
proci egyenlőre maradhat.
alaplap full fapad, de nekem is h81 van, én meg vagyok vele elégedve :)
a vga egy parasztvakítás, nem használná ki még talán a 2gb vramot sem.
ergo: új vga. +4gb ram, új táp, és később egy i5 sem ártana :/
Az első 😊
Tápb tényleg kell egy normál (előre összerakottaknál szart raknak bele amit egy picit nyúzod elvitte a géped)
Fontossági sorrendben:
1) Thermaltake Hamburg 530W
2) GTX 950
3) I5 4460 (később is ráér, de az I3 néhány mai játéknak kevés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!