Melyik laptopot ajánljátok nekem az igényeim alapján?
Figyelt kérdés
Laptop vásárlás előtt állok. A végső választást két termékre szűkítettem le. Az egyik ez [link] , a másik pedig ez [link] . Van köztük 35 ezer forint különbség, ez elég sok, szóval eléggé elgondolkodtató hogy melyik vegyem meg. Az x555-ben tudomásom szerint a videókártya 40%-al erősebb, ez nálam azért előny mert szeretnék a bf4-el multiban is játszani, a tárhely az nem érdekel, a ram mindkettőben ugyanannyi. Szóval már csak az érdekelne hogy az x555-ben kb. hány százalékkal erősebb a processzor, és mennyivel jobb a minősége? Én úgy gondoltam, hogyha az x555-ben legalább 2-szer erősebb a proci akkor inkább azt választom, mert akkor sokáig kifog szolgálni, ha meg nem dupla olyan erős akkor az x552 veszem, mert az asztali gépen is tudok játszani.2015. aug. 28. 14:30
1/4 anonim válasza:
Nem hinném h ezek jók lennének bf 4 re ilyen vga van a laptopomba nekem is és hát enyhén szólva szar.
Ennyiért asztalit vegyél
2/4 A kérdező kommentje:
Először is egy laptop mindenképp kell, az asztalit nem tudom magammal vinni :) A gyengébb i3 4005U proci így viszi a bf4 multit a 840m kártyával https://www.youtube.com/watch?v=dj2nivXKFGo . Nem lehet hogy a te laptopodban van gyenge processzor? Milyen processzorod van?
2015. aug. 28. 14:44
3/4 szántóvető válasza:
ez az i3-as proci nem nagy szám,csak minimálisan jobb mint az n2940.tanácsot nem tudok adni mert ezek komolyabb játékokra nem nagyon alkalmasak,főleg úgy hogy több évre tervezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!