Folder kérdése:
Mennyire erős konfig? A mostani vagy későbbi játékokat elviszi maxon vagy valamit cseréljek benne?
Figyelt kérdés
Cpu:Amd fx-6300
Alaplap: Gigabyt Ga-78LMT-usb3
Ram:8gb 1333mhz
Gpu: Msi radeon r7 370 4gb gaming
Táp:500w
Ha bármit cserélni kéne irjátok légyszi mire :)?
2015. aug. 28. 13:43
11/14 A kérdező kommentje:
Engem nagyon nem érdekel az amd csak haverom erősködik de neked jobban hiszek ha intelt mondasz, és ha i5 4690 et r9 380 (4gb) vegyítem az már megérné?
2015. aug. 28. 16:22
12/14 Közveszélyes Kontár válasza:
#11 igen az jo osszeparoztatas
* fejleszthete = fejlesztette (860K t tovabb fejlesztette AMD, vagyis ez nem kerdeses hanem teny)
nem tudom mire gondolhat, miata m'eg nem kell cpu nal amd be gondolkodni, majd ha jonn az uj amd platform de az eleg mesze van m'eg, ellenben a joslasokbol igeretesnek tunik
13/14 Közveszélyes Kontár válasza:
(fogalmazasbeli gondok... :D de 860K nem ez az arkategoria ugyhogy tok mindegy
(csak most meg ugy hangzik mintha 860K t fejlesztette voln tovabb valamiv'e...))
14/14 Közveszélyes Kontár válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!