Ez most igaz, vagy csak ilyen lehúzós fake oldal?
hello
vga-t vennék és ezt láttam meg [link]
vagy 25 perce olvasgatom és 90 dollár a kártya,és 20-at visszakapunk levásárolható utalvány formájában vásárlás után.
vagyis 30,5e ft a kártya amennyit fizetünk,de 25e ténylegesen.
3 év gyári garival ..
Persze lehet jön rá 27% áfa ,ez 50% esély.
De akkor is 30,5e áfával 38e ft ,és ugyebár visszajön a 20 dollár vagyis -5e ft így is,ha az áfát 110-zel számolnák ,mert akkor 33e ft áfával ha csak 90 dollárral akkor 28e.
és 2gb -s változat.Na meg a gyári garit nézve az MSI ingyenes dhl futárt biztosít oda-vissza ha az adott országban nincs MSI javító .
Ez igazi oldal ,vagy fake?és megéri
Számoljuk újra! Fehéren: 110$ * 281 * 1,27 + 3000 (vámköltség) = 42200 Ft. Ez annyi, mint itthon. Szállítási költség nélkül, mert nem hiszem, hogy ingyen idehoznák.
Feketén (ami az USÁ-ból nem annyira esélyes): 110$*281 = 31000 Ft.
A náluk maradt "bónuszt" én nem vonnám le, mert úgyse vásárolsz ott mégegyszer.
A newegg az egy nagyon felkapott oldal főleg külföldön, egyáltalán nem fake. Ha megéri neked a külföldről rendelés, és az elvámolás (ha megcsípnek 1-2 hetes várakozási idő), akkor nyugodtan megrendelheted. Én mondjuk EVGA-t vennék, legendásan jó a supportjuk és a step-up programjuk részeként ha vissza küldöd a kártyát, felárért cserébe kicserélik egy jobbra.
150 euróig nincs vámköltség, "csak" a 27% áfát terhelik rá.
#6 es hany forintig nincs AFA?
mert jo lenne ugy vasarolni hogy nem csak hogy afa t de semmit se fizetsz, sot hogy te visszaigenyelhesd (termeyzetesen minimum duplan) amit nem is fizetel ki
nagyon szep utopia lenne
Egyébként a rebate nem utalvány, hanem rendes pénz, amit általában prepaid bankkártyán vagy csekken kapsz. Be kell küldeni hozzá hagyományos levélben a dobozról a vonalkódot a gyártónak (postaköltséggel máris bukod a pénz egy részét), és kb. 1-2 hónap múlva küldik. Ha nem kavarja el a posta útközben.
Ezzel viszont lemondasz a pénzvisszafizetés lehetőségéről (szerződéstől elállás). Ja és van amelyik csak USA állampolgárok számára elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!