Mennyit ér ez a számítógép?
Figyelt kérdés
Processzor: AMD Athlon 64 X2 5200+ 2.6 Ghz
Alaplap: ASRock ALiveNF6G-VSTA
Memória: Kingmax 2GB/ddr2
VGA kártya: nVidia GeForce GT 220 1GB/ddr3
Hdd:300Gb
Táp:mercury 300W ME02XA
3db optikai meghajtó(cd-rw/dvd-r/dvd+rw,cd-rom)
Ház:minden ami benne van(hűtő stb.)
Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate
2010. márc. 10. 22:16
11/18 anonim válasza:
hát ecsém ez a konfig 2 ft-ot nem ér ..:D a tápot letudnám hányi
12/18 anonim válasza:
Ha eladod sokat, ha megveszed keveset : )
Szerintem 100.000 körül, de a táp nekem kevésnek tűnik. Ja és minek 3 meghajtó? Gondolom eladni akarod, újonnan nem tesznek bele ennyit :D
13/18 anonim válasza:
én komolyan megvenném a 2gb-os ram-ot.
nekem is 2gb os van és jó lenne még 1 h dualos legyen :$
ha érdekel irj üzit :$
14/18 A kérdező kommentje:
Bocsi de 2x1Gb :S
2010. márc. 14. 10:57
15/18 A kérdező kommentje:
Amúgy is csak egyben adnám el..
2010. márc. 14. 10:58
16/18 anonim válasza:
100-at nem ér, ahhoz öreg. Amúgy se foglalkozz az itteni nyomorultakkal.Ezektől kérdezel??? Én egy 2-3X ilyen erős konfogot kérdeztem itt meg, arra 60-70-et írtak maxra... Holott csak a VGA ér benne 40.000-et... Sajnos bővítési szempontból már nem ér sokat.2GB RAM ma már elég kevésnek mondható, ha valaki játszani akar.És a GT 220 sem mai gyerek. A 300W-os táp bennem csak félelmet tud kelteni, elég sovány. 3 optikai meghajtó pedig az értékét nem, csak a súlyát dobja meg. Sztem olyan 70-ért adhatod el, de akkor már jó pénzt kaptál érte.
17/18 anonim válasza:
1 kérdés ha tudod h a te vidikarid mennyit és és itt leszólsz mindenkit minek kérdezed meg?
h a te cuccod mennyit ér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!