Tudnatok segiteni hogy ez a laptop mennyire alkalmas a jatekokhoz? Pl a gta4 elindul rajta (az uj gta) Lenovo IdeaPad G550G Pentium Dual-Core T4300 2,1,3072 MB DDR3,320 GB,15,6" VibrantView,1366x768 (HD), Intel GMA 4500M, DVD-RW +/- DL,
Itt a probléma: Intel GMA 4500M, ezért ezzel nem lehet, de van megoldás:
Ezekkel már lehet. És még bővitheted is és kérhetsz combosabbat, ha eladod a kocsidat (meg a lovadat :D)
Negatív. Még a komoly asztali gamer gépeket is megizzasztja a gta 4.
Intel GMA 4500M -> ezzel meg a passziánsz fut el kb :\
Najó, a gta sa lebutítva, némileg akadva még megy rajta.
A helyedben a DELL inspiron széria drágább modelljei közül. nagyjából 210 250 között fogsz találni olyat ami elcipeli a gta IV-et gond nélkül.
példának okáért.
Nem tudom miért hordják le mindenhol az intel gma 4500-at ahoz képest hogy integrált fullon ment nekem rajta ezek: gta san andreas,nfs carbon, most wanted (2005) infernal,doom 3...
még a The Saw is közép krafon ment .. szerintem ezek jóval nagyobb gépigénye van mint a pásziánsznak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!