Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DDR3-asba van 800mhz ram?

Mateo18 kérdése:

DDR3-asba van 800mhz ram?

Figyelt kérdés
vettem egy gépet az ebyte.hu-ról fsc esprimo van benne 2gb ddr3 ram ,bővíteni akarom 4 gb-ra de nemtudom hány mhz-es a ramon nincs semmi írás, 2 programot használtam egy speccy nevűt ami 400mhz irt ki meg az aida64 az pedig sebességnek 800mhz írt de én ugy tudom az csak ddr2-es ramnál van , de ez ddr3-as írják a programok is, de 800mhz ram az egész online piacon nincs hiába barátom a google nem segített.

2015. aug. 26. 15:22
 1/6 Trevor. ***** válasza:
DDR3-nál az Aida64 szerinti 800mhz az 1600mhz a DDR miatt.
2015. aug. 26. 15:23
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

de 400 at is kiirt az erdekes

amugy az effektiv es a tenleges orajelet egy adatlapon szoktak kiirni a programok

vagyis csak azt kellene megnezned hogy mit ir m'eg ki a program

no meg persze sok egyebet ugy mint ram pontos tipusat is kiirja az alapjan meg lehet azonositani barmit

2015. aug. 26. 15:32
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

itt ddr2 t ir

mibol gondolod hogy ddr3

remelem nem vga miatt...

2015. aug. 26. 15:37
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ja program irja

a ket programrol kepet feltehetnel vagy a ram gyari kodjat amit kiir ird le

meg netan alaplapod pontos tipusat

amugy lehetsges hogy a cpu d valami regi ami nem tamogat csak 800 fsb t max es ezert az orajelet lejebb allitja a ramnak

2015. aug. 26. 15:48
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

a linkelt gep alaplapi chipsetjenek oldala

itt 800 as ddr3 at ir

jo regi gep lehet ez :D vagy netan regen is inkabb oem piacokon volt 800 as ddr3 es hogy mara hova tuntek kintudja :D

2015. aug. 26. 15:51
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

hat magyar on nem hiszem hogy be tudsz szerezni ilyent de talan egy masmilyen ddr3 is at tud alni a 800 as orajelre vagyis ha 1066/1333 ast veszel

2015. aug. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!