Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet vegyek?

Tataboy kérdése:

Milyen gépet vegyek?

Figyelt kérdés
Új gépet szeretnék vásárolni. Monitor (Dell UltraSharp U2913WM), billentyűzet, egér adott. Leginkább internetezésre, letöltésre, filmezésre, néha játékra szeretném használni a gépet. Fontos a nagy tárhely, a mostani játékok azért hiba nélkül szépen fussanak rajta, és ami még lényeges hogy ultra csendes legyen mert a hálószobában lenne a gép. 210ezer körül szánnék rá.

2015. aug. 26. 15:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%
Intel vagy amd s akarsz?
2015. aug. 26. 15:51
 2/15 anonim ***** válasza:
Nemtökmindegy?
2015. aug. 26. 16:02
 3/15 anonim ***** válasza:

Az MSI ezen összeg felett kínál gamer laptopokat (amin jól futnak a mai játékok, kb 240-től kapni ott), de asus kínálatban van.

[link]

[link]

(viszont lassú a hdd, csak 5400-es mindkettő modellben)

2015. aug. 26. 16:05
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem van aki nem szereti az amd t meg van aki az intelt utálja

Am nem laptop kell hanem pc

2015. aug. 26. 16:13
 5/15 anonim ***** válasza:
És it érdekel hogy utálja? Én utállom az AMD-t de ha mittudomén most lenne 300k-m gépre akkor leszarnám hogy amd vagy intel amelyik gyorsabb és olcsóbb az.
2015. aug. 26. 16:22
 6/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 hogy jonnek ide? foleg mivel laptopok eleg hangosak is altalaban

jo gephazat es jo tapot ha valasztasz (halkak) akkor hangal nem nagyon lesz gond ha vga bol is 2 ventist veszel es lehetoleg nvidia Maxwell t ha jol allitod be szinten hangtalanok

es ugye cpu, ha amd t veszel lehet nem art egy halk cpu huto, intelre viszont valoszinu nem kell ha a gephaz jo kereszthuzata miatt nem kell felporognie

vagyis pl.

Chieftec A80 CTG tap vagy be quiet! ezek leghalkabbak altalaban es viszonylag olcson (terheles mellet is)

Gephaz elol lent es hatul fenti venti hely ventivel ellatva es alsotapos

Raijintek Arcadia pl.

egy i5 4460 vagy i3 (30ezererz)

cpu huto ha kell meg erre is DeepCool GammaX 300 pl.

GTX750Ti (40-45), GTX950 (50-55), GTX960 (55-65ezer) vga

ram 8gb legolcsobb

hdd 7200rpm muszaj rendszernek, de ha hangosnak tartod ssd t is hasznalhatsz...

alaplap H97 vagy Z97 legolcsobb vagy ha sporolni akarsz rajta akkor B85 os

2015. aug. 26. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:
50 be egy gtx 950 de jó lenne
2015. aug. 26. 16:37
 8/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Arcadia ban lehet csak elol van venti most nem nezem meg

egy plusz venti kb 2 ezer szoval ezen nem mulik de nem letszukseg foleg mivel a venti hang kiado, szoval ha eleg jo a szelozese az elso ventivel is akkor felesleges, akkor kelhet ha melegszik vga vagy cpu es ezert hangosabb venti

ezek csak a minel halkabb mukodes miatt

de pl lehetne venti nelkuli tapot venni, van venti nelkuli cpu huto (csak borda) es pasziv hutesu vga is van, de ezek a modern vga k amugy is bealithatok ugy hogy ventijuk ne porogjon, szoval ha nem melegszenek tul ki lehet kapcsolni is megfelelo bealitassal

2015. aug. 26. 16:42
 9/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

lesz majd az normalis aron foleg mikor mar google is kiadja oket

csak azert irtam ugy hogy lassa menyiert erne meg, es lehet nem most veszi rogton

(nem is muszaj kerdezo, vga nelkul is tudod hasznalni gepet igp vel igy ha pl 1 honapot varsz vga kinalat megvaltozhat pozitivan)

2015. aug. 26. 16:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Kontár, igazad van. Valamiért a Dell szónál megakadt a gondolatmenetem és laptopra asszociáltam, ezért ajánlottam neki azokat (az én szemszögemből most az értő olvasás 'fail'). Értelemszerűen így a válaszom tárgytalan.
2015. aug. 26. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!