Gamer PC-hez tudnátok nekem ajánlani jó számítógép házat és tápegységet 10 ezerig?
FSP Raider 550W
FSP Raider 750W
FSP Aurum S 400W
Hát egy normális táp 15 ezernél kezdődik.... a gépház (egy normális) minimum 10 ezer...
Van 25-30 ezred?
BIZTOS, HOGY NEM TUDJUK 15 EZERBŐL KIHOZNI MIND A KETTŐT.
(Mielőtt megint megkérdeznéd.)
15-be ház és táp nem megy.
Ha külön értetted:
Akkor háznak: Raijintek Arcadia, Zalman Z3 plus
Tápnak: Thermaltake Hamburg 530W (templom matricás)
Azok nagyon nem tartoznak bele a 15K-s árkategóriába.
1-es: mihez használnál te 750 wattos tápot? Az a mai gamer gépek kb 1%-ba kell, a többi vígan elmegy 550 és az alatti tápokkal.
Kérdező: Tudnunk kell a géped adatait a táp ajánlásához. Milyen videokártyád és milyen processzorod van? Ez a kettő a fő fogyasztó a gépben, mely segít meghatározni a szükséges kapacitású tápegységet.
Igen, aztán rájöttem. Akkor ez amit már javasoltak pont megfelel: Thermaltake 530W Hamburg (W0392RE)
Házat meg te is kitudod választani szerintem.. 10-15 ezerig amelyik megtetszik,
5.
Ha tízezerből szeretne venni egy normális tápot, és sz.gépházat, feltételezhetjük, hogy nem egy Atomerőmű...
Szerintem egy minőségi 450W elég lenne neki.. esetleg egy Hexa+ 500W a későbbi bővíthetőség érdekében..
Valószínűleg igen, elég neki egy 450-es táp.
Csak ki tudja, hátha van egy 280x a gépében meg egy fx8xxx, oda már nem elég.
S ki tudja, hogy az eredetileg - ha mondjuk kapott gépről van szó - meglévő tápot nem e saját pénzéből akarja kicserélni.
Mivel sok a bizonytalansági tényező, így inkább kérdezzünk véleményem szerint, mielőtt rossz tanácsot adunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!