1/11 anonim válasza:
Hogy értve?
Mikor megy tönkre, vagy mikor lesz gyenge?
2/11 anonim válasza:
1,5-2 évig még használható lesz, de persze nem biztos hogy még ennyi idő után elfog vinni minden high-on meg ezt megmondani nem lehet előre.
3/11 anonim válasza:
Sok mindentől függ, gondolom itt arra gondoltál, meddig lesz erős.
Ha 2k vagy 4k felbontást akarsz, azt már jövőre nem fogod tudni elérni magas grafikai beállításokon.
Ha 1080p felbontáson vagy, akkor 2-3 évig elég lesz, aztán majd elkezded érezni a korát.
Nézz meg most egy GTX 670-est - körülbelül olyan lesz 2-3 év múlva.
4/11 anonim válasza:
az fogja majd eldönteni amikor piacra dobják a teljes értékű dx12 karikat egyenlőre még a most legújabb zöld és piros zászlósok egyike sem tartalmazza a teljességet csak egy részét. a mostaniak legújabbak elméletileg tier 2 -esek akkor a tier 1 ha ki jön akkor lehet akár milyen csúcs szuper kártyád már nem az lesz a menő.
5/11 anonim válasza:
Kb addig bírja, amikor azt mondod, hogy: "na most már elég, vennem kell egy új videokártyát!" :-)
6/11 anonim válasza:
Igaz mondó neeeeeeeee megint xdd
Egyébként igazad van :D
7/11 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. :-)
2015. aug. 25. 22:21
8/11 anonim válasza:
# 4
Rágd még át a témát, rengeteg tévedést írtál(még a bekötési szintet se találtad el..).
9/11 anonim válasza:
# 8/8
eltaláltam különben nem írom le ! tier 1 ami teljes dx 12 efekteket fogja támogatni tier 2 ami csak egy részét... ennél érthetőbben nem lehet le írni . ha te nem érted akkor néz utána te !
10/11 anonim válasza:
Hmm.. én úgy tudtam, hogy a Tier 3 a legnagyobb, míg Tier 1 a legkisebb támogatottság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!