Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy nvidia gtx 750ti típusú...

Vilecs kérdése:

Egy nvidia gtx 750ti típusú kártyával és egy amd a10 5800k-val el tudnám futtatni a legújabb játékokat is medium/high grafikán?

Figyelt kérdés
Az új játékok alatt konkrét példa: gta 5, The evil within, bf4, far cry 4, ac unity. A válaszokat előre is köszönöm
2015. aug. 25. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Többé-kevésbé igen. Unity t nem, és nincs is értelme foglalkozni vele, minden gépen rosszul fut.
2015. aug. 25. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

ugye tudod, hogy az 5800k az lényegében egy Athlon 750K csak igp-vel, amit 750ti mellett úgy sem fogsz tudni használni?

Inkább legyen 860k egy kicsit erősebb vga-val, pl R9 265/270

2015. aug. 25. 16:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül , hogy van igp-je ugyanúgy tudom használni, ha jól tudom. https://www.youtube.com/watch?v=A62e83Q3CbI én néztem egy pár videót, ami bizonyítja, hogy a 2 működik együtt.
2015. aug. 25. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:

csak bizonyos AMD kártyákkal működik együtt.

750ti-vel soha nem fog működni.

Eleve két különböző architektúra.. (arról meg már ne is beszéljünk, hogy két külön márka)

2015. aug. 25. 19:51
 5/10 A kérdező kommentje:
okéé. Ki mondta hogy crossfire-özni akarok :D már megint egy olyan ember próbált segíteni, aki nem ért a dologhoz.
2015. aug. 25. 20:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Ugyanis Crossfire nélkül minden videókártya megy a igp nélkül, és mivel ez a kártya egy elég erős kártya, (és nem használog igp-t) ezért véleményem szerint elég sok mindent tud futtatni
2015. aug. 25. 20:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Illetve Te szerintem azt értetted félre , hogy azt írtam: "2 működik együtt." Én itt a cpu-ra és a gpu-ra gondoltam, nem pedig az apu-ra. az igp-t azt hanyagoljuk, tiszában vagyok vele, hogy csak a hd6670-el és társaival dolgozik együtt az apu.
2015. aug. 25. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:

kettőnk közül te nem értesz hozzá.

Leírtam, hogy felesleges 5800K-t venned, mert egyrészt régi, másrészt nem éri meg megvenni DVGA mellé, és írtam, hogy inkább 860K-t vegyél, mert erősebb, újabb.

Te leírtad, hogy láttad, hogy működnek együtt.

Itt nekem le se esett, hogy te azt hiszed, hogy én azt mondtam, hogy nem fog működni a gép.

Szóval igen, működni fognak, de DVGA mellett, lényegében 750K-ként fog üzemelni a feláras 5800K-d, mivel az igp nem fog menni.

Szóval még mindig nem értem, hogy miért 5800k-t akarsz.

860K-t kapsz ugyan annyiért, és jobban is jársz.

A 750ti nem rossz kártya, de közel sem annyira erős.

2015. aug. 25. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne hallgass senkire!! Nekem ugyan ez a párosításom van és gyönyörűen viszi a játékokat!!! pl. GTA V full grafikán 50-60 fps. Attól, hogy APU még ugyan úgy funkcionál sima processzor ként is. Az némelyik intel i3 i5 i7 -be is van integrált videókártya mégis raknak mellé videókártyát szóval ez hülyeség....
2015. nov. 12. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Te nem érted, hogy ő már valószínűleg rendelkezik egy 5800k-val és nem akar alaplapot meg processzort cserélni inkább tenne hozzá egy erősebb vidikarit. Én is ugyan ezt tettem mert pénzkidobás lett volna ha lecserélem a procit és az alaplapot.
2015. nov. 12. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!