Milyen setupnak gondoljatok?
Figyelt kérdés
Holnap lesz kesz az uj gepem, setup:
i5 4670 & r9 270x
Mit gondoltok?
2015. aug. 25. 14:07
2/10 anonim válasza:
túl erős a proci a vidikártyához képest ha játszani akarsz én vennék olcsóbb cput és a maradék pénzből normálisabb vga-t
3/10 A kérdező kommentje:
lehet picit talan eros, de szerintem teljes mertekben kitudja hasznalni a vga-t.
2015. aug. 25. 14:12
4/10 anonim válasza:
igen csakhogy én forditva mondom ott egy ferrari(proci) amire 10 colos mini kereketett(VGA) tettél
5/10 anonim válasza:
Ugy a jó ha kicsi marad a prociba kb 10-15 %
7/10 anonim válasza:
Őszintén?
Nem jó összeállítás.
Egy i5 4460 + R9 380 jobb lett volna. Főleg a 4gb-s verzióval.
8/10 anonim válasza:
Ha nem kifejezetten jatekra vetted, tokeletes.
9/10 A kérdező kommentje:
nekem azt mondtak felesleges most meg a 4gb-os, mert jateko atlagba 2gb hasznalnak. nem-e?
2015. aug. 25. 15:46
10/10 anonim válasza:
azért ez így nem igaz, már most is vannak játékok, amik FullHD-ben többet használnak 2gb-nál. Elég csak a GTA V-re gondolni. Nálam közel 3gb elfogy. Már 900p-ben is 2 felett van.
Ha játékra kell, akkor tényleg sokkal jobb lett volna a 4460 + r9 380
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!