Mi a véleményetek a legolcsóbb vízhűtésről?
Figyelt kérdés
Megéri az árát? (CoolerMaster Seidon 16 e ft pcx-en)
Vagy inkább tegyek rá egy CoolerMaster Hyper 212 Evo-t,amit eredetileg is akartam? Azt a maradék 6e ft-ot meg tegyem bele masba?
i5 4690k-ra lenne.
2015. aug. 25. 00:00
1/4 anonim válasza:
Elég a lég marad lé, de hé Evo-t ne vegyé.
2/4 anonim válasza:
Azt hogy szar. Ha vízhűtésről beszélünk akkor az már legyen egy Corsair valamelyike.
Léghűtés esetén Noctua vagy a Silverstone cooler szériáit ajánlom, de még itt van Cooler Master V8 is.
A léghűtések némelyike mérete miatt van úgy hogy elfoglal akár 1-2 memória foglalatot, tehát ezt vedd figyelembe léghűtésnél.
3/4 anonim válasza:
Ilyen árban ezek csak játékvizek.
Minimum ha vizhűtést akarsz akkor raijintek triton.
4/4 anonim válasza:
Bevallom sosem értettem miért jobb a víz a réznél, hiszen sokkal rosszabb a hővezető képessége. Szerintem ez a vizhűtes egy nagy kalap sz.. , csak felfújt marketing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!