Windows XP 64 bites oprendszert érdemes felrakni?
Figyelt kérdés
Az,hogy angol nem gond.Van itthon egy e8400,4gb ram,80gb hdd dell gépem,felrakjam?2015. aug. 24. 17:45
2/9 anonim válasza:
egy ilyen gépen akár a Win 10 is menne, miért nem újabbal próbálkozol? A 64 bites XP-re csak SP2-t adtak ki, elég régi és nem támogatott rendszer. :)
3/9 anonim válasza:
Ha ezt akarod használni, rakd fel. Nem értem, ehhez mi miért kellünk.
4/9 Komplikato válasza:
Mire használnád? Mondj olyan direkt 64 bit támogatású programot ami nem megy akár jobban is Vista64, W7, W8 vagy W10 64 bit alatt?
Cserébe szívhatsz az "Xp 64 bit" azon csavarjával, hogy W2003 driverekkel megy, azaz a HW 20%-hoz van támogatás vagy sem. Szóval határozottan NEM ajánlom.
5/9 A kérdező kommentje:
Csak netezésre használnám.Nekem mondta valaki,hogy vegyek nagyobb hdd-t.De,ha a lehetőség adott,s az xp ilyen kevés helyet foglal...De,ha szerintetek nem ajánlatos,akkor nem rakom fel rá.Fő a biztonság,s köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 24. 18:27
7/9 anonim válasza:
Ha XP kell, tedd fel a 32 bitest. Netre elég lesz 3,5GB RAM is.
8/9 P.O.C. válasza:
Én simán felraknám a 64-bites Windows 10 -et. Nekem végleges változat megjelenése óta van fent, és 22 GB -ot foglal. Szóval nem kell adódni, hogy csak 80 -as vinyód van.
Szép, új, gyors. Beépített vírusvédelemmel. 1-2 apróságot leszámítva nekem semmi bajom nem volt még vele.
9/9 anonim válasza:
Nem érdemes.
Ott a 10es,próbáld ki.
A beépített vírus"védelmet" (Hírhedt Microsoft Security Essentialst) ízibe lecserélném a helyedbe egy normálisra,feltéve ha normális védelmet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!