Mivel hűtsem a procimat?
Figyelt kérdés
i7 3770 procit szeretnék hűteni, a gyári hűtőt unom. Két hűtő közt apellálok. Az egyik egy ARCTIC COOLING Freezer 13
a másik pedig, COOLERMASTER Hyper TX3 EVO. Egy árban van kb a kettő. (mi az hogy katteőő???)
Illetve beszerelésnél merre nézzen a venti? A gép elejénél legyen és hátra fújja a levegőt, vagy a gép hátuljánál legyen és szívja?
Elöl is van venti a gépben és hátul is.
2015. aug. 24. 15:39
2/7 anonim válasza:
Nem azzal kell menőzni hogy kiadtál 10k-t egy procihűtőre ami felesleges.
3/7 A kérdező kommentje:
per pill 36 fokos a procim. szobában 25 fok van... szerintem ez meleg. terhelés alatt felmegy 80 fokra. ez a baj. unom. mivan?
2015. aug. 24. 15:41
4/7 Trevor. válasza:
Házhűtés milyen? Mikor volt legutóbb pasztázva?
5/7 A kérdező kommentje:
korábbi procimról maradt a hűtés. ezért a prociért meg egy 20ast adtam. ha menőzni akarok hidd el tudok... ez még nem menőzés
2015. aug. 24. 15:42
6/7 A kérdező kommentje:
CM 650 Silentio hűti, elöl kettő hátul egy venti van, felül pedig egy 12 cm-es. fél éve volt kb. pasztázva. amikor beszereltem.
2015. aug. 24. 15:43
7/7 Trevor. válasza:
Akkor azzal lesz a gond, hogy korábbi prociról maradt.
Mindkét hűtő, amit kinéztél, kellően hatékony, hogy lehűtse a gépet. Ha viszont halk kell, nézz olyat, amin 12cm-es venti van, pl. Deepcool Gammaxx 300.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!