Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PS4 vagy XBOX ONE vagy PC?

PS4 vagy XBOX ONE vagy PC?

Figyelt kérdés
Van 160 ezer forintom. Mivel járnék jobban? Saját építésű pc, vagy xbox vagy ps4?

2015. aug. 24. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát a pc-t több mindenre tudod használni és ha konzolt veszel bele kell kalkulálni a játékokat is ami 160ból kijön de végülis a pc több mindenre tudod használni.
2015. aug. 24. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a vizilovakkal vagyok.
2015. aug. 24. 13:34
 3/8 Trevor. ***** válasza:
8%
Csakis saját építésű PC.
2015. aug. 24. 13:47
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
34%

en tudnam mire koltsek ennyi penzt

egyik sincs ezek kozt de az is egy szamitastechnikai "eszkoz" lenne ami PC funkciokal is bir

(aztmondjak hogy xbox es ps is hasznalhato pc kent is... hogy milyen mertekben az sosem erdekelt)

2015. aug. 24. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mit szeretnél csinálni. Ha csak játék, konzolos játékokhoz ugyanúgy hozzá lehet jutni olcsón. PC előnye az, hogy hiába kerül hirtelen sokba, időtálló, és nem kell mindig mindent cserélni, rendre elég csak a videokártyát 1-2 évente.
2015. aug. 24. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Az Xbox One egyre jobban összeáll. Ősszel jön a visszafelé kompatibilitás Xbox 360-ra és már pedzegetik, hogy az Xbox classic kompatibilitáson is dolgoznak.

160 ezer az a határ, ahol már tényleg van realitása a gamer PC-nek is, nem csak valami szutyok kényszermegoldás futja ki, de azért annyira még nem jó, hogy évekig elmenjen fejlesztés nélkül.

2015. aug. 24. 13:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Végül úgy döntöttem várok még októberig vele.
2015. aug. 24. 22:51
 8/8 anonim válasza:
0%
PS 4 semmiképp, nem lehet mire használni mert már alig van rá játék. Végülis szerintem pc mert az sosem lesz elavult a többi majd szépen lassan ki megy a divatból nem veszik ez által nem gyártanak több játékot rá.Ráadásul pc-n jobb a grafika.
2015. aug. 25. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!