Melyik videókártya jobb?
Figyelt kérdés
Gigabyte Gtx 960 Gaming 4GB, vagy ugyanez Msi-ben?2015. aug. 24. 00:49
11/23 A kérdező kommentje:
Melyik éri meg legjobban 100 ezer alatt?
2015. aug. 24. 01:16
12/23 anonim válasza:
Hát igen, de azon éri meg legolcsóbban a 4gb.
AMD-nél van az r9 280 ami 3gb de azon megéri. Teljesítményben kb egyenlő a 960-al. De a plusz 1gb ram az jól jöhet.
Vagy az r9 380 van amin megéri a 4gb
14/23 A kérdező kommentje:
És szerintetek Gtx vagy Radeon jobb játékra (általában)?
2015. aug. 24. 01:26
15/23 Trevor. válasza:
Általában mindkettő ugyanolyan jó, ezért számít a pontos típus. R9 380 4GB erősebb, mint a GTX 960 4GB.
16/23 anonim válasza:
Játékfüggő.
De én inkább mondanám a gtx-et már csak a driverei miatt is.
Egyébként hardverapron jo áron vannak a 970-ek és garanciával szoval szerintem nézz szét ott is. Megbizhato oldal, hozzáértő emberekkel.
17/23 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen az összes választ és tippet, így fél 2-kor is. Na sziasztok!
2015. aug. 24. 01:34
18/23 anonim válasza:
Az ilyen abszolút alsó kategóriás kártyákon mindig sokszor annyi memória van, mint amit ki tud használni a GPU (azt hiszem még GT430-ból is volt 4GB-os verzió), ez tiszta marketing. Az erősebb középkategórián esetleg annyi értelme lehet, hogy ha épít az ember egy két kártyás rendszert (SLI vagy CFX), akkor jól jön. Persze általában az a vége, hogy jobb egy felső kategóriás, mint két közép, de előfordulhat, hogy valakinek így jött ki a lépés (így érte meg jobban). Mondjuk GTX960-ból én sem szívesen csinálnék SLI-t, mert nem éri meg se fogyasztásban, se árban és még nem is skálázódna mindenhol legalább elvárható szinten sem. A GPU-nak eleve szűkösen mérték a sávszélességet, ami néhol azért érződik. A GTX970 sokkal jobb kártya, de az meg sokaknak drága...jól jönne egy jól pozicionált 960Ti...
19/23 Trevor. válasza:
Nem valószínű, hogy lesz GTX 960 Ti, ahogy R9 380X sem. Jó ez így az Nvidia-nak, hogy aki erősebbet akar, vesz 970-at, akinek kevesebb pénze van, meg vesz 960-at.
20/23 anonim válasza:
Ez az nvidia és a misztikus driver ajnározás szerintem már rég nem helytálló, legalábbis nekem hosszú ideig radeonjaim voltak, főleg a HD3000 és 7000 széria között és semmi bajom nem volt soha. Most van egy GTX960 kártyám, ami nem elég, hogy néha hangosan ciripel, de éppen tegnap nyomott a driver egy váratlan leállást, amiből fél perc múlva helyreállt....ilyet nem láttam már vagy 10 éve (utoljára talán Windows XP-n, tuningolt Radeon 9550-vel). Alapvetően egyik oldallal sincs gondom, volt sok kártyám innen is, onnan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!