Kanezz kérdése:
Olcsó gamer laptop?
Figyelt kérdés
Egy olyan gamer laptopot keresek aminek a specifikációi ilyesmi legyen:
i5 3,4ghz
geforce gtx 950m
8 gb ram
5400 fordulatszámos winchester
És igazából a fő dolog, hogy olcsó legyen de ne használt (200,000 alatt)
A választ előre is köszönöm!
2015. aug. 23. 21:51
2/8 anonim válasza:
Jó hogy nem 200+ÁFÁ-ból akarsz ilyet.......
3/8 10inchhero válasza:
olcsó? gamer? laptop? a háromból kettőt választhatsz (bár a gamer laptop azért... sose lesz olyan, mint egy asztali) Viszont 200-ból teljesen életképes gépet rakhatsz össze
4/8 anonim válasza:
Vsgy inkabb a harombol egyet, max masfelet:) Ezen kivul szerintem nincs is 3.4ghz-es mobil processzor, valamint a lassu merevlemezes kikotesedet sem ertem.
6/8 10inchhero válasza:
"olcsó de nem használt", i5-ből nincs is 3400-es, nem tudom hol nézted (esetleg régebbi szériás? de abban meg nem lesz neked 8 giga ram, meg új)
7/8 10inchhero válasza:
utóírat: 130.000-ből 2, azaz KÉT éve ennél jobb gépet raktam össze: AMD Athlon II 760K, Sapphire HD7790 Dual-X OC (utolsó darab, so proud) 8 GB Kingston Navi RAM. Szóval gamereknek laptopot csak akkor, ha nincs mire el...szd a pénzed
8/8 A kérdező kommentje:
Azóta találtam 200,000 ért hehe
2015. aug. 31. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!