Crossfire, hogy is van?
A vram összeadódik?
Ha tuningolom a primaryt akkor a másik is tuningolva lesz?
Nem adódik össze.
Ezért is "átverés" pl az R9 295X2 a "8GB VRAM-al", mert igazából 4GB az amit ténylegesen használni tudsz.
tehát GPU-ként kapsz 4GB VRAM-ot, de ugyebár nem adódik össze.
Valamint én gondolom, hogy az az egyiket tuningolod akkor a másik is tuningolva lesz, bár szerint nem, mert ha AMD-s kártyákat vesszük alapul akkor ott olyan téren szabadabb a kezünk CFX-nél, hogy több kártyát is összerakhatunk, pl egy HD7970 GHz editiont (1000 MHz) meg egy R9 280X-et (asszem 850 MHz) is összerakhatsz, de nem hiszem, hogy a 280X egyből átállna a 7970 órajeléle, sőt én úgy gondolom, hogy ha összehangolódik az órajel akkor úgy mint a RAM-nál a kisebbikhez igazodik.
kisebbhez igazodik az orajel
vagyis szinkronban kell tuningolnod oket ezert jobb ha teljesen egyforma tipusokat cfx ezel mert akkor remelhetoleg szabadaban OC zhetsz cdx alatt is
* cdx = cfx
de ugye tudod hogy csak nagyon keves esetben es nagyon kicsi elonyod van a ketkartyas rendszerekbol (jatekokat nezve), 3-4 kartyarol (gpu rol) meg ne is beszeljunk...
Van egy 270x-em elvileg crossfireben, ha veszek még egyet akkor azt tudja mint egy 290x
Akkor csak 2 gb lesz a vram?
De nincs 11000-rem azonban van 55000-rem [link]
Most ezt találtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!