Videokártya! [Sapphire - R7 370 4GB DDR5 NITRO DUAL-X OC - 11240-04-20G] Jó vétel? 55ér'?
Várom a véleményeket erről a kárytáról, jöhet minden pozitív negatív vélemény miért jó miért szar, illetve milyen más kártya van ilyen árban ami jobban megéri (chieftec CTG-550 táphoz) szóval nagyon irreálisat ne írjatok, most az ára 55 ezer a kárytának.
Hagyjuk már ezt a 3,3GB VRAM baromságot GTA V alatt, ilyen nyüzüge kártyáknál mit sem számít, csak parasztvakítás. 1080p-be a 2gb ram bőven elég.
Itt egy példa a gtx 770 2gb jobban teljesít GTA V alatt 1080p-ben mint az r9 280x 3gb.
Itt a másik példa a GTX 960 2gb és a GTX 950 2gb jobban teljesít GTA V alatt 1080p-ben, mint a Radeon R9 280 3gb és a Radeon R7 370 4gb-os.
kerdesbeli kartyat ne vedd meg kerdezo
aran pl 280 van szerintem vagy azt a par ezret raszanod es sokszorosan "megterul" jatekokban
szerintem mas vga nincs most ami megerne 960 most nics ilyen arban meg lehet nem szeretnel nvidia t amugysem
termeszetesen ha ez a max kereted akkor 280 alatt
R9 270X 2GB ami megeri
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat!
Lehet beérem egy egyszerű R9 270X el.
Az az igazság , hogy ebben az árban 50 és 60 ezer FT között nagyon sok kártya van kint piacon ami most nálam a statjaik alapján szóba jöhet. ezért is írtam ki kérdésnek.
R9 270X és R9 280 nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!