Miért nem ajánltátok H97-es chipszetteket? Ezt most nem értem. :|
1-1,5 éve írtátok/mondtátok, hogy milyen jó, meg Broadwell ready...
Miért nem jó (most már) a H97-es chip? Nincs Broadwell vagy nagyon drága vagy a Devil's Canyon-os CPU-knak nem kell? Ezt most teljesen nem értem. :| Kérhetnék szépem egy kis felvilágosítást?
Igen, mert akkor mi buták (én is) azt hittük, hogy a Broadwell hozza azt, amit csak a Skylakke hozott. Az egész Broadwell egy nagy átbaxás volt az Intel részéről.
Az a helyzet, hogy asztali gépbe kijött 4db Broadwell, 2db i5 és 2db i7. Amikben erős (majdnem GTX 750 szintű) IGP van, viszont ha játékra veszel gépet, semmilyen formában sem tud összedolgozni dvga-val, vagyis lesz teljesen kihasználatlanul egy 25K-s integrált videovezérlő a processzorodban, amivel semmit sem érsz. És Haswell i5+dvga is olcsóbban jön ki és több FPS-t ad.
#3 Na de annak jó, akinek pont ez kell, nem? :)
Tehát egy erős integrált dvga nélkül...
#5 Azért ne temessük még az "irodai" vagy "multimédiás" gépeket... :) van egy nagy piac ahol a fogyasztás is számít.
Szóval én nem jelenteném ki, hogy rossz az a Broadwell, de igazad van, a játékos szférában van ami jobban megéri.
Nem is rossz, csak az itt kérdezők úgy 80%-a játékra akar gépet, ők meg nem sokat profitálnak egy viszonylag erős, ámbár dvga miatt letiltott IGP-ből.
Irodába még a HD Graphics is sok.
Multimédia rendben.
Szerintem nincs ebben nagy szívatás. Szimplán más feladatra tervezték...
nem csak játékból áll az élet! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!