Ha egy Gamer PC konfigurációba egy passzív tápegységet veszek az baj?
Azok a passzív tápok, amik olcsók, azok általában semmire nem jók, max ajtótámasznak... (5-10k között, HKC, Akyga stb).
A jó passzív tápegységek (pl a Seasonicnak van ilyen, az nem olcsó mulatság).
Nincs olcsó passzív hűtésű táp, max használt fsp zen(ami meg nem jó).
Te valószínűleg passzív és aktív PFC-re gondoltál. Minden modernebb tápban aktív PFC-t fogsz találni(nem véletlen). Azért olvastad azt egyes helyeken, hogy jobb, mert a passzíven kb semmi nem tud meghibásodni.
pasziv pfc s mar nagyon keves lehet ujonan, es mind 9 boven 15ezer alatti lehet jo lett voln ha peldat is linkelsz, irsz
meg az is lehet hogy bolt szimplan elirta, mar par eve is csak egy-kettot lehetett latni mostanaban meg nem latam egyet sem
A PFC-re gondoltam. Ventillátor az legyen benne szerintem. Szóval igazából tök mindegy PFC szempontjából, hogy aktív vagy passzív-e? Amúgy itt a link. A legtöbb passzív olcsóbb, mint az aktív, de lehet, hogy olcsó húsnak híg a leve? Ti mit gondoltok, van ami megérné?
Erről beszéltem.
Egy normális passzív cucc az drága.
Ezek noname vackok.
Rá van írva, hogy 500w, közben örül ha a felét leadja, ingadozó feszültségek, rossz minőségű belső, nulla védelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!