Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a Zalman...

Mi a véleményetek a Zalman tápokról?

Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 13:25
1 2
 1/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Zalman; LE, LX, GS, GSII

ezen szeriain kivul a tobbi mind jominosegu ha jol tudom, de most nem nezem vegig a gyartot, boltkinaltot, es hogy melyik milyen is

GLX es GV szeria pl jo.

Igazabol minden tapegysegnel (es minden hardvernel) pontos tipust kell nezni nem eleg egy markat be skatujazni jonak vagy rossznak

2015. aug. 22. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem a márka ,hanem a táp belseje a lényeg,hisz sok Coolermaster,Corsair táp (thunderbolt és a többi) nem valami jó,de a minőségi belsővel rendelkezők természetesen jók (CX,G széria stb...)
2015. aug. 22. 13:35
 3/11 anonim ***** válasza:
A zalmannak van vagy 20 szériája, pontosabban kérdezz.
2015. aug. 22. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Zalman már nincs többé. Csőbe ment. Valószínüleg nem véletlenül nem tudott fent maradni a konkurencia melett.
2015. aug. 22. 14:05
 5/11 A kérdező kommentje:

nincs többé?

xD az én városomban a pc boltba csak 2 polcnyi táp+cooler+ház+Vga-n hűtés volt ;)

2015. aug. 22. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen raktáron. Ott miért ne lenne? (Még, egyenlőre)
2015. aug. 22. 14:19
 7/11 A kérdező kommentje:

nem értem mi a bajod velük xD

A Zalman hiresebb mint a Gainward, akkor miért menne ki a divatból?xd

2015. aug. 22. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:

# 4

A zalman gondja az anyacég pénzügyi szabálysértései voltak(ekkor írták mindenhol a csődöt), viszont utána úgy volt, hogy az eljárás alatt mégse veszik elő a Zalmant(ez rá vagy két hétre volt). Azóta felőlem csődbe mehetett, nem néztem rá.

# 7

Nincs vele baja, azt írta csődbe ment, itt meg baromira nem számít 1-1 márka milyen híres. Amúgy végre megválaszolod pontosan milyen zalman tápot néztél?

2015. aug. 22. 18:23
 9/11 A kérdező kommentje:
oda csak az van irva Zalman 400W xDDD
2015. aug. 23. 10:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem sok infó, de a zalman esetében elég. Az ST 400-as még elmegy, de nem venném azt se. Az SE 400 nem ajánlott, ahogy az LE és LX 400 se.
2015. aug. 23. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!