Ati radeon hd3200 directx 11?
Hello
Sokat keresgettem de nem találtam információt.
Tudna valaki nekem abban segíteni, hogy ez a video kártya támogatja-e a directx 11-et?
És a másik kérdésem, a directx javít a videó kártyan valamit?
Elnézést ha buta kérdés de eléggé kezdő vagyok.
Köszönöm a választ
DX11 támogatás az 5-ös szériától kezdve van az ATI-nál.
Tehát DX11 támogatása van pl. a HD5750-nek, HD5850, HD5990. De a 4-es szériának (HD4650, HD4850, HD4890) nincs DX11 támogatása.
A másik kérdésedre a válasz: A DirectX nem a videokártyán javít, hanem a grafikus programok megjelenítéséhez (pl. játékok) szükséges. (Lásd: Ha nincs DirectX-ed, nem tudsz játszani.)
Remélem tudtam segíteni. :)
köszönöm a választ.
Ebből arra következtetek, hogy akkor az enyém nem támogatja.
És igen segitettél, köszönöm :)
Egy kicsit összetett a dolog. A kártya nem tudja a DirectX11 effekteket. Ettől még használhatod DirectX11-gyel, használhatod olyan játékokkal, amik DirectX11 effekteket használnak, de vagy nem fog adott effekt megjelenni, vagy a processzor próbálja majd az effektet kiszámolni. Előbbi látvány miatt nem jó, utóbbi meg azért, mert a procit nem pont erre találták ki, lassú lesz, és akadozik majd a játék.
A DirectX frissítése nem javít magán a kártyán, sem a megjelenített képen. Legfeljebb attól lehet más a kép, mert esetleg a korábbi dolgokon is fejlesztenek valamit. A DirectX-ek általában visszafelé kompatibilisek, tehát a DX11-ben benne lesznek a DX9-es dolgok is.
1. válaszoló: Nincs is HD5990 xD.
De valszeg lesz.
1. vok
uccsónak: bocs, gyorsan gépeltem és elírtam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!