Megeri szerintettek GTX 970-t venni vagy inkabb egy R9 390?
Figyelt kérdés
2015. aug. 21. 12:30
1/11 Trevor. válasza:
R9 390-en több VRAM van, de többet fogyaszt. Kb. ugyanolyan erősek. Én Nvidia-t vennék.
2/11 A kérdező kommentje:
Es most az nVidiat 3.5Gb kell szamitani? :P
2015. aug. 21. 12:32
5/11 anonim válasza:
Én a 390-et venném.A sok vram nagyon fog kelleni DX12-es játékoknál
6/11 anonim válasza:
970 et már nem vennék, erősnek erős, de ugyanannyiba kerül, mint amikor kijött, egy majd' egy éves kártyánál az ilyesmit nem tartom támogatandó hozzáállásnak.
A 3.5gb vramban sem vagyok teljesen biztos, mielőtt az amd minden szarra elkezdett volna 8gb t pakolni még teljesen korrektnek tűnt, de így nem tartom kizártnak, hogy hatalmas textúrákkal jönnek majd a játékok, amikhez kevés lehet a 3.5gb vram 1080p ben is.
7/11 anonim válasza:
Én Nvidiát venném. Egy év, mire jönnek a DX12-es játékok, addig viszont bőven megfelel.
8/11 anonim válasza:
Még idén jön a Star Wars Battlefront ami már DX12-es lesz
9/11 anonim válasza:
A rockstar szerint idén jön gta5 höz is dx12 támogatás, meg mintha azt is olvastam volna, hogy arma3 hoz, de erre nem vennék mérget. DX11 re maximum azok a cuccok jönnek, amiknek nagyon közel van a megjelenése(azt nem árt figyelembe venni, hogy aki akart, az elkezdhetett dx12 alá fejleszteni bőven a win10 megjelenése előtt is).
10/11 anonim válasza:
Kétlem, hogy GTA5 megkapná, így is hosszú volt a portolás, és DX12-ért a fél játékot újra kellene írni. A DX12-t pedig támogatja a Frostbite 3, de ez nem jelenti azt, hogy a Battlefront használni is fogja. Persze reménykedni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!