Milyen számítógépem legyen? L/16
Sziasztok! :)))
Számítógépet szeretnék kérni szülinapomra, kb 200-220 ezeret szánhatunk rá szüleim szerint.
Szeretnék játszani is rajta szóval valami jobb processzor meg videókártya kéne bele.
Segítenék összeállítani hogy melyik hardverből milyen legyen?
Köszi a segítséget!
Úristen. Minden lány odaírja a számtech. kategóriába hogy lány, de ilyen brokipartit mint ami itt van, még nem láttam. Itt úszkálok a brokiban, gyors be is fejezem a kommentet:
Az első kommentelő által írt gép a hátsó szándékaitól függetlenül korrekt.
#21,22
Azért ennyire ne értsük már ezeket a full egyszerű és régi poénokat.
Senki nem kezdett el irkálni csak volt egy laza poén pár embertől. Amivel szerintem a kérdezőt se sértettük meg.
De ha igen akkor elnézést kérek tőle.
Maskor ha valami kerdesem lesz, akkor en is odairom a vegere, hogy L/16 es rogton tobb valaszt kapok, mint amit szerettem volna :'D
Es hogy a temanal maradjunk(tuning), akkor tenleg inkabb az i5-4690K-t valaszd a Z97-es alaplappal. A videokartyat ugyis hamarabb fogod cserelni. Vagy nekem meg lenne egy vadabb otletem, akar beruhazhatsz egy Skylake proci-alaplap parosra, igaz, akkor a videokartyabol nagyon vissza kell venni akkor(mondjuk most hogy emgjelentek, GTX 950 szintre), de ha egy ev mulva mondjuk(vagy amikor tervezed a tuningot) lesz ra kereted, eladhatod a videokartyat es veszel egy jobbat. Csak egy otlet, de ha mar itt tartunk, beszelgessunk rola :)
Ha odaírod és a végén kiderül, hogy fiú vagy, akkor melegnek fognak nézni :D
Trevor
De legalább tuti fog választ kapni xd
Szerintem megéri xd
Trevor.:
A cel szentesiti az eszkozt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!