Gamer Xtreme kérdése:
Core i5-2500khoz milyen olcsóbb CPU hűtőt ajánlotok? Nem tuningolok egyáltalán mert nincs rá szükség. Csak a gyárival 60-66 fokokat érek el játékban
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 21:14
21/35 Trevor. válasza:
Ha nem érzed kevésnek a teljesítményét, akkor nem érdeme tuningolni.
22/35 anonim válasza:
Szerintem ez borda por és/vagy paszta baj lesz. Megoldás: újrapasztázás (teljesen tisztára törlés papírral, majd MX-2 vagy MX-4 egy jó nagy borsszemnyi, és hűtő precízen vissza), hűtőborda kifúvása, rendes házhűtés (elöl be, hátul ki, esetleg még oldalt be), és megelőzésképpen minél magasabbra tenni a gépet, mert földközelben menthetetlenül poros lesz pár hónap alatt.
23/35 A kérdező kommentje:
igen,énis erre gyanakodtam :) ugye nemrég vettem a pc-t használtan és a HDD sentinel 457napot mutat működésben :) az előző tulaj így adta :) tehát valszeg újrapasztázás kéne...csak a coolinket nemakarom rányomni mert olcsó sz@r :D bár..úgyis tervben van az új CPU cooler addig nem nyúlok hozzá..inkább egy TX3/Gammaxx 300 mint egy szar gyári..
2015. aug. 21. 19:16
24/35 A kérdező kommentje:
nemsokára jön az FSP Raider 750W 80+ Silver tápom is,egy HD6870 Crossfire-on gondolkozok :)
2015. aug. 21. 19:26
26/35 A kérdező kommentje:
Trevi,alpenföhn sella vélemény? Jobb áron kapnám mint a gammaxx 300at és 1-2napot ment a cooler..megvegyem?
2015. aug. 22. 20:07
27/35 anonim válasza:
Trevi XDDDDDDDD Rekt XDDD
egyébként az a hűtő nem fog rámenni, mert nem támogatja azt a foglalatot ami neked van.
28/35 A kérdező kommentje:
Hát ezt benézted öreg mert 1155re is rögzíthető...:'D
2015. aug. 22. 20:35
29/35 A kérdező kommentje:
Picit utána kéne nézni xd aztán leoffolni
2015. aug. 22. 20:36
30/35 anonim válasza:
Nem tudom ki offolt de mindegy.
Szóval inkább normálisan kellene válaszolnod.
Egyébként tényleg jó rá több oldalon utána néztem és tényleg jó rá.
Csak ahol szoktam nézni ott nem írták csak a 775-öt.
És így hogy jó rá így mehet rá nyugodtan
Szóval inkább normálisan kellene válaszolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!