Egy gamer pc összeállításával van gondom. Valaki segítene?
#11 jo arban nem rossz vetel a sima 290 sem
de ha van kereted 290X re az jobb lenne es ha gondolod 390 is szinten jo lehet
390X mar nem ez az ar kategoria
Szerintem kb. tag 100ezer korlul 290X best buy vga ha amd rol van szo es viszonylag hoszu tavra vened de most akarod megvenni
mindjart megnezem miket kapni de sajnos osszevissza szoktak arazni mindent, no meg ha nincs tobb kereted ra akor nincs sok ertelme de azert megnezem a kinalatot
ipon.hu n neztem oket de argep.hu vagy arukereso.hu val mas boltbol is valaszthatsz vagy onan ahol vasarolni akartal
SAPPHIRE 11244-00-20G R9 390 8GB GDDR5 NITRO PCIE
114ezer
SAPPHIRE 11226-16-20G R9 290X 4GB GDDR5 Tri-X OC PCIE
115ezer
nvidia ha erdekel:
GAINWARD 3361-BLISS GTX970 4GB GDDR5 Phantom PCIE + Metal Gear Solid V kupon ajándék
110ezer
MSI GTX 970 4GD5T OC PCIE + Metal Gear Solid V kupon ajándék
109ezer
egyik legolcsobb nem referencia huteses
ZOTAC ZT-90101-10P GTX970 4GB GDDR5 PCIE + Metal Gear Solid V kupon ajándék
105ezer
ahogy latom Asus 290 tol alig dragab a Sapphire 290 legalabis ipon on
mindegy vegulis ebben az arsavban mit veszel (970/290/X/390) kb. mind ugyan addig es ugyan ugy fog kitartani, amd vel Full HD tol nagyobb felbontason lenne igazan elonyod, de ettol fuggetlen persze amd t is vehetsz de gephazra is figyelj ugyan ugy minosegi (szelos) kell ahogy tapbol
en ha amd hivo lennek 290X et vennek most
de mivel nvidia hivo vagyok mindenkepp 970 t vennek (ebben az arsavban)
#14 megnezem akkor a tapkinalatot is:D
eleg igen amugy de ha extremen huzgalnal mindent akkor pl nem arthat egy m'eg jobb fele es netan 600/650 koruli (amd vga val persze mert nvidia feleanyit fogyaszt kb. ...)
mast nem nagyon latok ami hasonlon megerne vagy jobban meghozza
raider bol 550/650 de anyit nem sporolsz rajtuk hogy erdemes legyen
TS Bronze 550 is van olcsobban
persze gy rakat hasznalhato tap van de ebben az arsavban ezen kivul nem latam mast (gold ts)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!