Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A régi Windows XP még működik?

A régi Windows XP még működik?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értek ehhez.Halottam,hogy nem lesz több frissítés és leáll a régi XP csapat,de ez nem azt jelenti,hogy maga a rendszert nem lehet feltenni a gépre ugye?Egyik ismerősöm vett egy ősrégi laptopot és hát a Win 8 felment rá,de nyüszít a gép ha bekapcsolom.Gondoltam felteszem neki a régi XP-t.Az nekem nagyon bevált és soha semmi bajom nem volt vele.
2015. aug. 20. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, fel lehet rá tenni.
2015. aug. 20. 15:22
 2/8 Trevor. ***** válasza:
100%
Az csak marketing bullshit. Rakj ismerősöd laposára Xp-t, esetleg ha nem cél a játék, Linux Mint.
2015. aug. 20. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Felmegy simán, ősrégi gépre valóban jobb választás.
2015. aug. 20. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is rengeteg ismerős gépére rakok XP-t a mái napig, úgyhogy rakhatod fel nyugodtan.
2015. aug. 20. 15:32
 5/8 Trevor. ***** válasza:

Nálam laptopon és régi gépen is XP van. Legjobb Windows, nekem legalábbis a kedvencem. Rended gépen meg Win10 van.

(le se merem nagyon írni, hogy mindhárom vírusirtó nélkül megy, mert kapom a minuszokat :P)

2015. aug. 20. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor biztos hogy nem tőlem kapod, mert én se használok :)
2015. aug. 20. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#5: azért megfelelő védelemre szükség van. Tény, hogy a legnagyobb biztonsági rés maga az óvatlan felhasználó, és tény, hogy a legtöbb fertőzés körültekintő használattal megelőzhető, de nem mind.

Az viszont, hogy ha frissítések nélküli XP-t használsz, a világ összes hackere téged fog támadni, ellopják mindenedet, sőt, még a családfádat is kiirtják 6 generációra visszamenőleg, és az összes leszármazottadat dögvész fogja sújtani, az tényleg marketingkatyvasz. A felfedezett biztonsági rések nagy része nem jelent nagy kockázatot, illetve sok csak az Explorert érinti, továbbá megfelelő védelmi szoftverekkel ezen rések kihasználása megelőzhető.

2015. aug. 20. 17:33
 8/8 Trevor. ***** válasza:
Malwarebyte's Anti Malware Free van, azt annyi.
2015. aug. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!