A GTX 750 Ti (OC) melyik AMD-s videokártya szintjén van?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 11:18
2/10 BM-Striker válasza:
R7 265/R7 370 és a 260x között.
Attól függ épp melyik modellt nézed, és melyik játékot.
4/10 Trevor. válasza:
HD 7850=R7 265 alatt kicsivel (aztán van ami jobban fut gtx 750 Ti-n, de az már a jobb drivernek és Nvidia optimalizált játéknak tudható be).
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. aug. 20. 13:55
7/10 anonim válasza:
Most azért az elég részrehajló, hogy a legnagyobb különbséget mutató tesztet teszi be valaki, amikor a végén van átlagteljesítmény, ami 16 játék átlagát mutatja. Érdekes módon ott már meg sem közelíti a 750Ti a HD7870-t.
1080p átlag:
Ja, bocsánat...
8/10 anonim válasza:
Ahogy elnézem csak a Crysis 3-ban brillirozik ilyen szépen a 750Ti, amivel már ráadásul nem sokan játszanak. Az összes többiben azt hozza, amit tud...max a HD7850 szintjét. Szerintem ahhoz elég szép nagy (envidiás) pofa kell, hogy valaki ezzel a Crysis 3 teszttel kampányoljon a kedvence mellett. Szánalmas! (Mondom ezt úgy, hogy egy GTX960 tulaj vagyok).
9/10 Trevor. válasza:
Tessék nektek saját GTX 750 Ti Crysis 3 teszt (kis felbontás warning): https://www.youtube.com/watch?v=jM7r3rGJ3Dw
OC-t meg raktam GPU-ra +240mhz-et.
10/10 paragarno válasza:
Nagyjából ez a realitás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!