Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri Apple számítógépet venni?

Megéri Apple számítógépet venni?

Figyelt kérdés
Vagyis inkább azt kérdezem,hogy kik használnak ilyet,kiknek éri meg?Egy pár helyen láttam ilyeneket? [link]
2015. aug. 19. 20:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Leginkább ilyen zenestúdiókban láttam.
2015. aug. 19. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb ha megmondod, hogy mire szoktad használni a számítógéped és megmondjuk, hogy kell-e neked Apple cucc.

Egyébként akármennyire is Apple, ez már egy ezer éves szar

2015. aug. 19. 20:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem vennék ilyet,csak puszta kíváncsiság,hogy miért kerülnek ilyen sokba ezek a cuccok,kinek éri meg.
2015. aug. 19. 21:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Mert,ha úgy vesszük,akkor ez még egy Brandes Dell,vagy HP esetében is max.30 ezerből megúszható,legalább fél év garanciával,ez itt meg 150k,nem értem.
2015. aug. 19. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
az alma logó amit megfizetsz itt, nem a beltartalom.
2015. aug. 19. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Munkára nagyon jól használható. Általában arra is szokták venni.
2015. aug. 19. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:

"ez már egy ezer éves szar" - 2009ben kezdtek kiadni a 21.5 colos iMac-et. Vagyis mindossze 6 eves. Szerintem te nem hasznalsz iMac-et ha ezt ezer eves szarnak tartod.

Az en 27 colosom keso 2010es kiadasu, vagyis tapossa az 5dik evet es kb. 3 honapja nyuzom rajta a Yosemite-t es egyedul Windows programok futtatasakor (Excel, Word) latom a strandlabdat. Ugyanugy hibatlanul mukodik, mint mikor megvettem.

(Ellentetben a munkahelyi Dell PC-vel, ami 2009es es mar kezd kuszkodni :(

Egyaltalan nem olyan szarok ezek, meg "oreg" korukban sem!

En szemelyes hasznalatra vettem (nem munka) azert mert kulfoldi fizetesbol (atlag magyar fizuhoz kepest) nem akkora ervagas.

Hazi videokat csinalok, fotokat editalok, es filmeket streamingelek rajta.

"kiknek éri meg?" Aki meg tudja fizetni. Nezd, Magyarorszagon kb. keresnek az emberek (akinek jobban megy) havi 150et. Vagyis egy havi fizuba kerul ez a gep. Ehhez kepest az en gepem mikor megvettem egy fel havi fizetesembe kerult, de itt adnak termekhitelt 0%-ra, ugyhogy ha akarom havi 50-80 penzzel fizetgetem par evig es egy filler kamatot nem kell a banknak kifizetni.

2015. aug. 20. 19:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen.Valóban nem is az árakkal van a gond,hanem a magyar átlagfizetéssel,sajna.:S
2015. aug. 20. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!