Készre szerelt számítógépet hol érdemes venni?
Figyelt kérdés
Mediamakrtban láttam csomót, de biztos van más hely is, Bestbyte, Euronics?2015. aug. 19. 13:04
1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
Menjen rajta a GTA 5!
2015. aug. 19. 13:16
4/11 anonim válasza:
Nem erdemes elore osszerakott gepet venni! Inkabb mond meg hogy mennyit koltenel ra max?!
5/11 anonim válasza:
"Menjen rajta a GTA 5!"
Mond az összeget amennyid van számítógépre.
6/11 anonim válasza:
7/11 Trevor. válasza:
Sehol. Rakd össze PCX-en, én is úgy tettem. Olcsóbb és jobb, mint az összerakott gépek-
8/11 anonim válasza:
Az iPonról nagyon nem szabad rendelni. Nekem is rossz tapasztalatom volt velük. Inkább rakd össze, hogy mi kell neked és rendeld meg az Edigitalból, vagy a PCX-ről (bár ez-utóbbiról még nincs tapasztalatom)
9/11 anonim válasza:
3 rendelés az iponról 1 egész gép aztán 1 táp aztán 1 vga semmi gond nem volt.. annyi hogy néhány dolog drága ott
10/11 Trevor. válasza:
Én rendeltem eddig háromszor futárral PCX-ről, mindig tökéletes megérkezett minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!