AMD fx 8350 tuning?
Figyelt kérdés
Nektek meddig sikerült felhúzni, hogy még stabil maradt? Mennyi feszültséget adtatok neki? Nekem 4,6 fölé valamiért nem sikerül feltornáznom. Lehet a feszkóval van a baj?2015. aug. 19. 08:09
1/8 Trevor. válasza:
Alaplaptól is függ. De minden processzor másmennyire bírja a tuningot. Szerintem a 4,6ghz már egy elég jó eredmény.
2/8 Közveszélyes Kontár válasza:
menyi a fesz? es adtal mar + t neki? hiaba emelted nem ment? hofokok hogy alnak alapon terhelten es streszelten? streszelve nem omlikossze rovid ido alatt?
alaplap az nagyon fontos ahogy irtak
nem beszelve gephazrol es tapegysegrol is
3/8 A kérdező kommentje:
Nem omlik össze terhelés alatt. Alapjáraton 32, terhelve 44 fokos a proci. A feszkót most fejből nem tudom. 1.4xx V. A táp az Cooler master 600. De ha az fsb-t akarom 200-ról 205-re emelni, akkor újraindításkor a gyári (4000mhz)-en megy a proci. Ha 200 az fsb akkor 4,6 az stabilan megy.
2015. aug. 19. 09:49
4/8 A kérdező kommentje:
Alaplap Asrock 990fx fatality professional
2015. aug. 19. 09:50
5/8 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 mast ne piszkalj csak szorzot es feszt es olyan energiatakarekosagi bealitasokat amik a tuningot osszezavarjak
tap pontos tipusa kelene
legtobb cooler mastre 600 as nem eppen jo
Elite Power (Black) pedig nem igazan valo jatekos gep ala sem tuning nelkul se
6/8 A kérdező kommentje:
Cooler master B600 ver. 2.0
2015. aug. 19. 10:42
7/8 Közveszélyes Kontár válasza:
az elmegy
mivel minden ok kategoriasnakntunik enyi info alapjan valoazinu a cpu nem bir tobbet foleg ha feszt is hiaba emeled tovabb, akkor be kell erned enyivel
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Azért próbálok még okoskodni valamit
2015. aug. 19. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!