Ebbe a konfigba mi kellene még?
Figyelt kérdés
-AMD A10 X4 5800K 3.80Ghz(nincs húzva)
-Ram DDR3 Kingstone Hyper X Fury 8GB
- Gigabyte GA Fa2-78M DS2
A tápom egy 350W micro ATX házban ami Szerintem nem valami jó mert szeretnék videókártyát(pl R9 280 vagy GTX 960-R9 390) és a ram dual chanelben jobb?
2015. aug. 18. 23:44
1/3 anonim válasza:
Igen, jobb a RAM dual channelben, a tapot mindenkepp csereld ki, ha videokartyat is akarsz(foleg, ha az R9 280-at), valamint egy nagyobb szamitogephaz is jo lenne, amibe belefer a videokartya.
2/3 anonim válasza:
APU-s proci mellé pazarlás a vga, vagy vga és 860x.
Ami mindenképp kellene az egy processzor hűtő, hiába nem húzod, szélturbina mellett fogsz ücsörögni ha alapot használsz.
APU-nál nagyot dob a dual channel, jobban megéri hozzá a 2x4gb kit.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm Akkor lesz egy Jobb táp a videókártyának és kellene egy nagyobb ház? Nem fog bele férni azok közül valamelyik amit felsoroltam? Ja es az alapba jók ezek a videókártyák?
2015. aug. 19. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!