Szerintetek kevés az 500Wattos táp?
Jelenleg egy Chieftec CTG-500-80PB táp van a gépben és rengetegszer kék halált kapok játékok alatt. Tippem, hogy kevés lett a táp.
Config:
-FX-8320 3.8 GHz-re húzva +2 PUSH-PULL 12CM-es FAN
-HD 7850 2GB OC
-500GB HDD
-120GB SDD
-2x4GB RAM
-DVD író
-12V LED sor
-8cm-es FAN hátul
-12cm-es FAN elől
#20 gaznak gaz de tudni az okat legelabb
probalgathatod csatikat cserelgetni
de ha nem tuningolod es ugy jol megy akkor szerintem ne piszkald
amugy is felsotapos micsoda? tipusa? mert egy eleve roszul szelozo hazban egy eleve butitott atlagos alaplapban
szerintem orulhetsz ha alaporajelen minden okes...
vagyis kerdesre a valasz: nem keves neki a tap
akkor mi keves?: a gephaz egy jol szelozo es alsotapos kelene 10ezer korul es alata is vannak jok (ctg 500 kabei eleg hoszuak alsosba)
es meg az alaplap: ha jo gephazban is kekhalalozik akkor egy jobb alaplap kell ha tuningolni akarsz ahhoz 25ezer+ kell kb.
ha alaporajelen is jo gephazban kekhalazoik akkor erdemes megnezetni garanciaval az alaplapot illetve futatni azokat az elenorzoket amiket irtam
illetve nem tudni terhelve menyire melegedett tap es menyi idon at mostanra igy lehet azt is erdemes bevizsgaltatni garival (ha fentiek utan is fent all a kekhalal)
Hali, belőttem a progit és nagyjából meg is van mi okozhatta, tippre nem a húzás:
INTERRUPT_EXCEPTION_NOT_HANDLED
0x0000003d
dxgmms1.sys
dxgmms1.sys+c0a8
ntoskrnl.exe+71f00
Realtek Ethernet Controller Driver
vagy
AMD Catalyst Control Center
Mind a kettőt újra tettem.
Bár a CCC augusztus első hetében lett updatelve...
Ha valakinek hasonló BSOD kóddal hal meg a gép:
Frissítse a két említett programot. Nálam azóta minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!