Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki ismeri ezt az alaplapot?

Ki ismeri ezt az alaplapot?

Figyelt kérdés
MSI Z97 PC Mate alaplap ilyet szeretnék venni. de i5 4460 lenne benne, szerintetek lehet egy kicsit huzni?

2015. aug. 18. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Már vagy 1001-szer el lett mondava a világ összes nyelvén, minden egyes fórumon, hogy csak a "K"-ra végződő CPU-kat (Intel oldalán) lehet tuningolni only....

De nyugodtan kísérletezgethetsz BCLK emeléssel.

2015. aug. 18. 19:15
 2/6 Trevor. ***** válasza:
Max BCLK, de azt inkább ne.
2015. aug. 18. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Intelt nem lehet tuningolni? :o

Nekem AMD van, szórzózáras még is tudom emeleni az órajelet. Csak nem a szórzót kell állítani.

2015. aug. 18. 19:24
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

szorzozarmentest szorzo emelesel #1

kerdezo minek huznad? alaplap jo de minek? ha olcso megeri de amugy ertelmetlen ha nem tuningolsz a legegyszerubb legolcsobb Z97 vagy H97 is boven eleg ha meg tunugolni akarsz akkor erdemesebb K t vened nem kell rogton sokat huznod raersz kesobb is

de ha keves a penzed minek?

2015. aug. 18. 19:27
 5/6 Trevor. ***** válasza:
Igen, de ezt tényleg nem lehet.
2015. aug. 18. 19:27
 6/6 Trevor. ***** válasza:
Amúgy nekem is i5-4460 procim van, de csak egy B85 lapban. A teljesítménye nem hogy kevés, hanem néha sok is nekem. Nem is értem, hova kell ezt húzni.
2015. aug. 18. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!