Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap csere volt a gépemben,...

Alaplap csere volt a gépemben, mi tegyek, hogy a videókártyát ismerje fel?

Figyelt kérdés
Odáig már eljutottam, hogy az alaplapival elindul a gép. Most csinálok először ilyet. Rakjam újra a rendszert, és utána tegyem be a kártyát? Nem futnék felesleges köröket, ha nem muszáj...

2015. aug. 18. 11:42
 1/6 Trevor. ***** válasza:
BIOS reset.
2015. aug. 18. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Ő... Oké. :D Leírnád nagyjából hogyan is kezdjek neki? Nem csináltam még.
2015. aug. 18. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:

egyből telepítővel indítsd a gépet (indításkor F2 vagy F8), belépsz a BIOS-ba, majd a boot sorrendnél a DVD-t vagy USB-t rakod az első helyre, amelyiken a telepítő van.

Én javaslom az újrarakást, mert nagyon véletlenszerű hibákkal dobálhat ki a jelenlegi op rendszered.

Ha újra rakod, akkor utána minden driver-t, stb fel kell rakni és rendesen fog menni.

2015. aug. 18. 11:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Videókártya nélkül, és miután újraraktam tegyem be a kártyát? Mert a kártyával meg sem moccan ugye. A biost reseteltem már, beállítottam a dvd-ét bootra is.
2015. aug. 18. 12:27
 5/6 A kérdező kommentje:
A telepítő elindult, de nincs benne a videókártya. Utána rakom be, az nem megint újratelepítés lesz?
2015. aug. 18. 12:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez nem akar összejönni. :( Újraraktam a gépet, de a videókártyát berakom, ugyanúgy semmi...
2015. aug. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!