Milyen pc boltok vannak ahol jó áron erős gamer gépet össze tudnak rakni?
Az első linkes gépet a PCX-en összeraktam 17ezerrel kevesebből kijött.
2.-nál a táp kérdéses.proci lehetne I5
160-180K a keret
Nvidia videokari és intel procit szeretnék bele
Lehet, hogy drágább 17ezerrel viszont ha valami elromlik akkor facetoface betudom vinni.
Most egy webshoppon vásárolt gépet hova viszek?
Sokkal körülményesebb.
Ha szerintetek jó gép a computer imperiumos 1-2 éves használat illetve fejleszthetőség vonatkozásában akkor szerintem megveszem.
Mindkettőnek van rendes üzlethelyisége és garanciafutár szolgáltatása is.
Nem, nem jó gép az imperiumos, tipikus összerakott gép:
- ismeretlen típusú ezért valószínűleg hulladék tápegység
- fölöslegesen drága processzor és memória
- ismeretlen típusú merevlemez
- referencia videokártya
Csak tudod az a baj az ilyen gépekkel, hogy addig nem nyithatod ki a gépházat, amíg le nem jár a garancia....
Na meg a tápot se szoktak az igaziak lenni (múltkor fx8320+r9 280-as kombóhoz lc power-t akartak beletenni......)
Nem tudom, hogy az imperiumos gépbe miért tartod fölöslegesnek azt a procit meg a memóriát..
Összetudnátok rakni egy komplett gépet 160-180ból?
Megköszönném!
Nem igazán értek a gépek összerakásához. Legalábbis ahhoz nem, hogy milyen alaplapba milyen foglalatú proci megy. Hogy hogyan rakjak össze egy jól fejleszthető gamer pct ami megfelel kb. 1,5-2évig a játékok közepes futtatásán való elvárásainak. Természetesen 2 év múlva proci, video kari csere +memória bővítés +pár év használatáért.
Ragaszkodok az nvidia intel kombóhoz :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!