Belecsapott volna a gépembe a villám?
-Ha belecsapott volna a villám akkor áramotok se lenne!
Hány éves vagy 5?
Valószínűleg a rossz minőségű táp miatt nem szerette a hirtelen jött áramszünetet, -így jártál.
Megoldás,
-minden alkatrészt letesztelni, és ami meghibásodott azt kidobni és venni helyette másikat.
2015. aug. 17. 22:27
Simán belecsaphatott a villám, én is jártam így, villámlott egy nagyot, pattant valami a gépben és vége lett. Áram viszont ugyanúgy volt. Jó esetben csak a táp, rosszabb esetben táp+alaplap, majd így tovább mehettek tönkre.
2015. aug. 17. 22:30
3/14 A kérdező kommentje:
nem volt áramszünet. csak a gép kapcsokt ki. be se tudtam kapcsolni, csak miután áramtalanítottam.
Várj egy kicsit, ha holnap reggel sem működik, akkor levágta a gépet az áramszünet. Ez egy elég szemét dolog, ha rossz minőségű a tápod, sajnos vihette magával a többi alkatrészt is.
Nekem FSP-m van, az elmúlt 2 hétben 3x volt áramszünet, és szerencsére eddig nem történt baj. Javaslom hogy legközelebb próbálj egy jó minőségű tápot venni - és ezt nem bántásból írom -, mert nem hiába gyártják ezeket. :)
2015. aug. 17. 22:31
Jah, hogy nem volt. Akkor elképzelhető hogy saját magától halt meg a tápod. Mi a típusa?
És konkrétan most mit produkál a gép?
2015. aug. 17. 22:32
6/14 A kérdező kommentje:
2. válaszoló. köszönöm az értelmes válaszodat. az 1. eléggé bunkó, meg szégyenes volt. a táp az jó. most az usb nem műkösik ps billentyűzettel már volt billentyűzet. aztán a monitor se akart bekapcsolni.
Nekem speciel márkás tápot vitt el a villám, egy chieftec-et, ami vitte magával az alaplapot is. Amikor kikapcsolt a géped, nem villámlott nagyon fényesen odakint és nem volt nagyon nagy dörrenés? Mert a közelben csapott le és fix hogy a villám vitte el a géped.
2015. aug. 17. 22:36
8/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló . bekapcsol a gép rendesen. usbk nem jók, oa billentyűt kötöttem rá. aztán volt egy bekapcsolási hibacucc. aztán a monitor nem adott képet.
9/14 A kérdező kommentje:
nem volt villámlás, meg dörgés se.
Ha nem volt fényes villanás és nagy csattanás odakint, akkor áramingadozás vihette el. Valószínűleg tápot kell cserélned, remélhetőleg mást nem vitt magával.
2015. aug. 17. 22:42
Kapcsolódó kérdések: