Gigabyte GTX960 vagy Asus Strix GTX960?
Figyelt kérdés
Melyiket válasszam?2015. aug. 17. 16:43
11/21 anonim válasza:
én gigabyteot vettem mert halkabb volt tesztben mint az asus. kérdés inkább hogy rosszul döntöttem-e hogy csak a 2 gigásat vettem, előtte csomó olyan véleményt olvastam hogy biztos nem vennék meg a 4 gigásat mert túl dárga és nem éri meg meg hamarabb elfogy az ereje minthogy kihasználja, de ez a 2 gigás meg úgy érzzem tényleg kevés lesz egyhamar mivel új kártyám most biztos nem lesz jóideig szóval már bánom, így jártam, talán majd a következővel, ki tudja újabb 2-3 év múlva mi lesz megfizethető közelségben
12/21 anonim válasza:
amúgy a Gigán belül is is van néhány változata a 960nak szóval az sem mindegy
13/21 A kérdező kommentje:
A sima 2 ventilatorosra gondoltam
2015. aug. 20. 13:17
14/21 anonim válasza:
15/21 A kérdező kommentje:
En is a masodkat neztem, akkor azt mondod, hogy nezek valami 3-4gigast?
2015. aug. 20. 13:29
16/21 anonim válasza:
attól függ milyen távra tervezel, ha nem tudsz erősebbre váltani 2-3 éven belül mindenképp kéne a 4 gigás
17/21 Trevor. válasza:
Igen, kelleni fog 4GB-s kártya, de nem GTA960-ból. Hanem R9 380-ból, ami ki is használ 4GB-t.
18/21 Trevor. válasza:
*GTX (sok mostanában a GTA Online...)
19/21 anonim válasza:
kéne egy gtx960 modell ami kivételesen nem 2 vagy 4 hanem 3 gigás lenne, GTA960 lehetne a neve, utalva arra hogy többek közt erre optimalizálták :D
20/21 Trevor. válasza:
Aztán valaki azzal akarná tolni a GTA4-et és szarul futna XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!