Van még valakinek, "retro PC"-je otthon? :D
P2 és attól lefele. PC vagy laptop.
Nekem van P2-es, meg EDO RAM-os gépek is szépszámban xd
Nektek otthon van még ilyen múzeumi csodátok? Esetleg működik is még? :D Mit tud?
Köszi aki válaszol rá! :D
# gyakorivalasz2
Azta, nemrossz kis szerkezet. A 4. képen, ott a proci mellet, az mégegy proci bővítőhely volna?
Perifériáid vannak hozzá? Pl: billentyűzet, egér, monitor stb? Mert nem egy mai szabvány az tuti :D
5,25" ös Floppy meghajtóm, 2db meg hozzá, asszem 3db lemez, neklemis van, de még nemjutottam odáig hogy kipróbáljam :D
Köszi szépen a képeket!
Nemrossz :)
Hasonló VGA-m van nekemis gépbe, csak az nVidia GeForce 8400 Gs, lowon visz pár gamet :)
Billentyűzet és egér van hozzá még régebbről, a monitor kimenet meg sima D-SUB csatlakozós, szóval nem ügy hozzákötni valamihez, amivel képet ad. A CRT monitorjaim már mind lehaltak. 5.25-ös floppy meghajtóm három van itthon. Egy piros, egy sárga és egy zöld LED-es. Direkt így tartottam meg. Ebben talán a piros LED-es volt benne gyárilag. Floppym hozzá viszont talán egy van még, pedig régen fürödtem bennük.
És igen, két proci megy bele.
Akkor az megy rajta, aham.
Játszani próbáltál már rajta? :D Biztos van rá valami oldschool game is :)
Persze hogy ér :D
Van neked egy? Az szuper. Élőben még nem láttam :/
Eddig egy Commodore 64 volt amit kézbe is foghattam, sulinkban, de jóérzés volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!