Gépem:
Proci: Intel Core I5 4590
Alaplap: Asrock H97M PRO4
Ram: Kingston 16GB 1600Mhz CL9
Videokártya: Asus R9 390
SSD: OCZ 240GB
Merevlemez: WD 1TB
Táp: FSP Hyper 500
Nem laggol, hanem szaggat. A kettő nem ugyan az.
Lesd meg a hőfokokat a speedfan nevű program segítségével terhelés alatt.
Esetleg egy windows újratelepítés nem ártana.
Próbáld meg azt, hogy letörlöd a VGA drivert és újra rakod az egyel régebbit.
Amúgy nem lehet, hogy esetleg a HDD (gondolom azon vannak a játékok) 100%-os használattal megy?
A CPU mennyire pörög egyáltalán alap helyzetben.
Nincs egy vírus a gépen?
Lehet hogy kifogtál egy ilyen..... hogy is nevezik(?) BitCoin bányászós sz*rt ami lefogja a VGA-t mint a fene.
#5-ös:
Processzor hőfokát még nem néztem, VGA-nak terhelés alatt 70-80°C között van ha automatikus a ventilátor szabályozása, 60%-on kb. 50°C-os.
Windows egy hete lett újratelepítve. Végső esetben megint újra fogom rakni.
#6-os:
Igen, a HDD-n van a játékok nagy része. Játék alatt kb. 60-70%-on szokott lenni.
Alap helyzetben a CPU 3-4%-on van. Játékoknál viszont igen magasra ugrik meg, 90-95%-ra.
Nincs vírus a gépemen, Kaspersky-t használok az első telepítés óta, eredetit.
#7-es:
Biztosan a dedikált kártyáról megy, abba is van bedugva a kábel, illetve néztem az IGP-t is, akkor Assassin's Creed Unity-ben (MENÜBEN!!!) 2FPS-em volt, szóval az látszódna.
Érdekes, hogy a gépház egy 30 perc játék után nagyon meleg, szinte forró, illetve a processzor hűtő mintha erőlködne. Lehet ez a gond? Nem kap megfelelő hűtést és ezért visszafogja magát? Gyári hűtő van rajta, egy hete lett pasztázva, Cooler Master arany színű pasztával.
Másik ami még eszembe jutott, az az operációs rendszer. Egy évig volt Windows 8.1-em, szintén egy hete frissítettem 10-esre. Lehet a játékok nem kompatibilisek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!