Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SSD-re szabad játékot telepíteni?

SSD-re szabad játékot telepíteni?

Figyelt kérdés

Most vettem egy 120Gb os HyperX Savage SSD-t, mert nagyon lassan indult a BF4 és a Naruto revolution. Olvastam, hogy nem szabad torrentezni róla meg játékokat rárakni mert akkor elfárad, a torrentezéssel persze nincs baj de a ez a két játék ugyanolyan tetülassan tölt mint mielőtt beszereltem. Ha ezt a két játékot rárakom az SSD-re akkor azzal nagyon lerövidítem az életét vagy hülyeséget írtak. Mert ha tényleg nem szabad akkor eladom azt jó napot, mert így nekem egyáltalán nem érte meg az árát mivel alapjáraton nem gyorsult annyit tőle a 64 bites win8.

(A windowst frissen telepítettem az SSD-re és csak ezt a két játékot telepíteném rá azokat amivel nem játszok sokat vagy csak kipróbálom persze megy a régi merevlemezre)

2015. aug. 14. 17:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én most vettem egy 480as kingston tlc-t.Nagyon gyorsan tölt be előző 1t-bos wd blue-hoz képest.Még az egyik régi benchmark is jobban fut egy 5%al(x3 terran conflict rolling demo 81 helyett most 85 fps volt átlag).
2021. jan. 29. 00:16
 12/12 anonim válasza:
Ha nem is torrentezés de játékkliensekből való letöltés az még belefér(origin,steam)?
2021. ápr. 21. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!