Szerintetek érdemes még vennem merevlemezt, vagy felesleges? Nektek mennyi merevlemezetek van, és hány kapacitásúak?
Van nekem egy belső merevlemezem 1TB,csak meg van felezve a filmeknek 700GB,és van egy külső merevlemezem 1TB ezen vannak most a sók filmek.
Szerintetek érdemes még vennem még 1TB és még 500GB-ot,vagy felesleges?
Sok filmet töltök le.
Adattárolásra (kép, videó, dokumentumok) az kell, nem SSD.
Nekem 1TB (300GB rendszer a többi meg a letöltött dolgaimnak megy. A másik HDD meg 2TB. Azon zenék és játékok vannak.
Filmekhez érdemes venned 1TB-os HDD-t venned, ha sokáig tárolod őket. Elég olcsón lehet már kapni őket, akár használtan is.
Ez igazából rajtad múlik hogy mennyi helyre van szükséged ha kell még hely akkor vegyél.
Én szűkösen de most 128gb-os ssd-n elvagyok.
Te tudod, hogy neked mennyi hely kell.
Ha megnézed a filmeket, akár le is törölheted őket.
De mi van ha pár év múlva betiltják a torrentezést? Akkor lehet jobb lesz raktározni ínségesebb időkre.
5.Válaszoló:Remélem nem fogják a torrentezést betiltani. 9.Válaszoló:Igazad van mert 1TB külső merevlemezen vannak a sok filmjeim de még mindig van 256.8GB szabad helyem,és van még a megfelezett 700GB szabad helyem üresen.
De abban nincs igazad,hogy be tudok minden filmet újra szerezni,mert múltkor le akartam tölteni egy filmet amit már régen láttam,de sehol se találtam meg,az volt a szerencsém hogy régen ki írtam DVD lemezre.
Vagy szerintetek inkább írjam ki DVD lemezre a filmeket,és vegyek inkább 10db üres DVD lemezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!